Annonse

ENDELIG FREMME…

OMG! Jeg tror det nesten ikke, men jeg er fremme….

Etter 26 timer på reise, har jeg kommet meg frem til the final destination, og jeg ble møtt på flyplassen av de deilige vennene mine, Morten, Caspar og Kine, og det ble både klemming og utlevering av blomsterkrans i kjent Hawaii-stil. 

Vi har nå spist en sen og deilig middag her hos Morten og Caspar, og dette er utsikten as we speak. Den tar pusten fra meg, og Hawaii er alt annet enn bare palmer og bungalows, som så mange tror. Hehe. 

Klokken nærmer seg to på natten her nede, og hvis jeg ikke tar helt feil er det vel dag hjemme hos dere nå.. Stemmer ikke det? Vi ligger jo faktisk hele elleve timer bak dere, så dette kan jo bli en interessant blogguke. 

Jeg gleder meg til å vise dere masse nydelige bilder i morgen, og så vil jeg bare ønske dere en fantastisk dag videre. Nå er det natta for vår del, selvom jeg sov gjennom hele den siste flyreisen, som ikke var helt planlagt. Denne våken-natten i går, var virkelig ikke smart, og jeg sov på de turene jeg egentlig skulle være våken, og omvendt. Ja, dere skjønner tegningen… Jetlag sa du? Så til de grader, men hei hvor det går… Jeg er på Hawaii for pokker! 

Peace out ♥

Annonse