Annonse

ENDELIG «HJEMME»…

Herregud så giret jeg var da flyet var på vei inn mot landing på Flesland.. 

Jeg satt med trynet trøkket inn i vinduet, for å få med meg utsikten, og synet av hvert eneste hus og fjell.. Det er ingen tvil om at jeg har savnet verdens fineste by, og jeg ble så innmari lykkelig med det samme hjulene traff bakken.. Endelig var jeg «hjemme».. I solfylte Bergen, til en forandring, haha! Jeg hoppet på flybussen og satt og gliste da vi kjørte fra flyplassen – det er jo så spennende å se hvilke endreinger som er gjort siden sist, og i dag har Bergen virkelig fascinert meg! Tenk det.. Etter sååå mange år, skulle Bergen gi meg sommerfugler i magen, jeg aldri har kjent maken til.. 

Jeg sjekket inn på det innmari deilige Clarion Collection Hotel Oleana (sponset opphold), og som alltid, tar den herlige gjengen her på hotellet ekstremt godt vare på meg.. Rommet tar pusten fra meg, og jeg blir faktisk nødt til å kurere hangoveren i morgen i det eggeformete badekaret, er dere ikke enig? Kan ikke dra herfra før jeg har slappet godt av oppi der, haha. Nå skulle Dennis virkelig vært her! 

Etter at jeg fikk slengt fra meg bagasjen, gikk jeg ut for å tusle..

Ut for å titte, se, beundre, kjenne duften av Bergen, og lytte til dialekten.. Bergensere overalt – LOVE IT!

Jeg vandret litt til, stakk innom polet, og videre på en liten handlerunde for å få fatt i strømpebukse og tørrshampo til kvelden.. Deretter møtte jeg min kjære halvbror og hans nydelige Unni til sprudlevann og gode samtaler, og vi har nå lagt to fine timer bak oss med latter og hygge. Hjelpes for en perfekt lørdag!! Jeg har akkurat kommet tilbake fra lunsj, og skal straks gå i gang med å freshe meg opp til kveldens festligheter. SOM jeg gleder meg!

Måtte dere få en vidunderlig kveld, skjønninger!

Dere er virkelig helt fantastiske, og jeg gleder meg til å titte innom dere i morgen.. Da er det jo klar for YouTube-søndag, og det vet jeg dere venter spent på, hurra!

Hva står på planen i kveld? Sees vi på dansegulvet? 

LØØØØV

Annonse