Annonse

ENDELIG JUL I HUS

Annonse: Nille ♥

Vi måtte komme oss til 3. søndag i advent før det begynte å ligne på jul her hjemme, haha. Tenk det! Det måtte bli 15. desember før et snev av julepynt kom på plass, og jeg har lovet meg selv at dette aldri skal skje igjen, haha. Desember er den koseligste måneden i året – nettopp på grunn av stemningen, pynten, den deilige duften og julelysene, så da er det jo nitrist at cribben i hele to uker ut i desember har stått upyntet…

Jaja, bedre lykke neste år, og nå skal det sies at det er christmas overload her i heimen, som kompenserer for forsinkelsen, haha. Det eneste vi mangler er et juletre, og det kan jo bli et interessant prosjekt siden Dennis mener *hold fast* at det er gjort på 2 sekunder, siden man selvfølgelig bare røsker med seg et tre som allerede er pakket inn i netting. At det var hva for noe??? Hvem pokker er jeg sammen med, egentlig? Jeg fikk hakeslepp og bakoversveis da han kastet denne vanvittige forslaget ut i luften, haha. Det går ikke an! Man må jo se på juletreet før man kjøper det, vel!? Makan for en type! Uansett… Juletre skal på plass uansett, og jeg gleder meg sånn til å pynte treet senere i dag. Med lille Falk på armen. Åh!

 

I dag startet dagen med max julesteming, julegensere, juletøfler, innpakking av julegaver, kakao med pisket krem i nissekopper, marsipankuler, pepperkaker og levende lys. Juuuuuul! Som nevnt over her er jeg litt lei meg for at jeg kom så sent i gang, så da blir det mer jul her nå enn det noen gang har vært tidligere. Og folkens? Har jeg fortalt at jeg plutselig har begynt å ELSKE rød julepynt?

Jeg som ikke har vært særlig begeistret for rød julepynt siden barndommen, har nå lagt mitt elsk på røde detaljer… Det er jo ikke noe som er mer julete enn rødt, og jeg synes det passer perfekt inn her hjemme. Er det kanskje fordi jeg har blitt mor, og at jeg plutselig ønsker å dekorere med pynt som jeg vokste opp med? Denne nye fascinasjonen må jo komme fra et sted, tenker jeg… Og enda mer jul er det her nå siden jeg har malt stuen. Igjen… Hehe! Mer om dette senere… Jeg fikk et innfall, og fy søren så bra det ble!

Nå skal vi på Vegansk Julefestival som endelig er tilbake ♥ Deretter blir det juletreshopping før vi suser utover til mamma og Jon, og så… Når vi kommer hjem igjen og Falk har lagt seg, blir det «The Holiday» på Netflix. Klyp meg i armen – NÅ er det jul!

Håper dere har en magisk søndag!

Annonse