ENDELIG JUL I HUS

Annonselenke: Asos

Steike ta – nå er det stemning her i heimen! Den beste følelsen i hele verden er å tasse ned i stuen på morgenkvisten, til et juletre som kaster den nydeligste og mest stemningsfulle belysningen over rommet… Det er så magisk, det! Og akkurat nå sitter jeg her med julejazzen min, tøfler og dagens første kaffekopp, og nyter omgivelsene og denne fantastiske tiden. Jeg tjuvstartet litt på julen i år, og det angrer jeg ikke et sekund på – nå er den endelig her, og det er så deilig!

Verdens søteste kopp med panda HER

Disse bildene tok vi på søndag, da vi drakk gløgg og pyntet juletreet som ble med oss hjem fra Plantasjen. Eller… Jeg pyntet, mens Dennis spilte FIFA, haha. Jeg forstår jo at min vanvittige begeistring for alt som har med jul å gjøre, ikke nødvendigvis gjelder for han… Så da er det supert at jeg kan få frie tøyler og styre på i fred, mens han har noe annet å kose seg med. Gløgg var han keen på, riktignok, så det ble både en og to og tre kopper på hver av oss. Mmmm!

Jeg tror forøvrig at jeg har knekt koden for å unngå stress i julen… Det sier seg vel i grunn selv, men å begynne litt tidligere enn ellers? En meget riktig ting å gjøre om man ønsker å få en fredfull jul og rolig førjulstid. Det er jo nettopp det denne tiden skal være – fredfull! Man skal kose seg med god samvittighet, uten at man føler at det er så mye annet man skulle gjort, og slik som det er nå, stresser jeg ikke et sekund. Jeg tar livet med knusende ro, og gleder meg til alt hva desember har å by på ♥

Nå entrer vi altså desember med ferdigpyntet juletre… Det skal være en første gang for alt, ikke sant? Jeg er så glad for at jeg gjorde en liten innsats når det gjaldt julehandelen i Spania denne gangen, for disse kulene er så innmari lekre! Fargene passer perfekt inn her hos oss, så nå kribler det etter å vise dere hele den julepyntede stuen, og selvfølgelig det vidunderlige juletreet. Jeg håper dere er giret på masse jul fremover, for jeg har i hvert fall ingen planer om å gi meg nå, haha!

I ettermiddag suser jeg nedover til Kristiansand, og gjett om jeg gledet meg. Belinda og jeg skal få noen herlige dager sammen, og jeg kan nesten ikke vente! Men før den tid har jeg en del ting på to do-listen som må strykes ut, så da får jeg rett og slett bare henge i…

Ønsker dere alle en deilig tirsdag – håper den behandler dere bra!