Annonse

ENDELIG!

Herregud så deilig å lese tilbakemeldingene deres på gårsdagens innlegg – takk! Det er så godt å vite at vi er flere som har disse tankene, og som har sett seg lei av press og mas. Barn er ikke for alle – og det er helt greit å ikke ha lyst. Dette er en mer enn god nok grunn til å ikke reprodusere – at man rett og slett ikke ønsker!

Etter innlegget var skrevet i går, dro Dennis og jeg til «mommo» for å hilse på, og for å få i oss livets diggeste grønnsakssuppe. Altså, hva bestemødre får til på kjøkkenet, ass – jeg blir rett og slett varm om hjertet – særlig når det tas hensyn til at vi er veganere! ♥ Etter litt hyggelig samvær kjøpte vi inn arbeidshansker og litt nye blomster til hagen – på gårsdagens plan stod nemlig opprydding av uteplassen, luking og nedvask av tikibaren. Den har liksom ikke blitt skikkelig åpent for sommeren, men nå er den altså dønn klar for mye sommermoro, haha.

Vi herjet og vasket, ryddet og kostet – akkompagnert av musikk og iskalde Corona, selvfølgelig. Og vet dere hva? Vi hadde det rett og slett skikkelig kjekt der vi pimpet opp uteplassen. Det er liksom noe med det å gjøre ting sammen – da blir alt så mye hyggeligere, spesielt de oppgavene som egentlig ikke er så morsom i utgangspunktet. I kveld inviterer vi noen gode venner på noen drinks i baren, og alle hjerter gleder seg over sol, sommer, spruddel, latter og grilling. Dette her er Oslo-sommer på sitt aller, aller beste!

Har dere noen kjekke planer for kvelden, fininger? Blir det full fest, eller chill på såffan?

Sees i morgen ♥

Annonse