Annonse

ENDRINGER I SIKTE!

Fy fader…

Videoen har søren meg blitt sett over 56.000 ganger! Aner dere hva dette betyr? Dette betyr at budskapet har nådd ut til veldig, veldig mange, og jeg håper så inderlig at vi faktisk klarer å gjøre noen store forskjeller her nå. Tidene MÅ forandere seg. Vi er helt nødt til å sette en stopper for normaliseringen av plastiske operasjoner, og jeg skal nok sørge for å holde gang i debatten helt til den dagen jeg slutter å blogge.

VG har heldigvis fanget opp innlegget mitt, og i dag startet jeg dagen med et intervju hos den herlige gjengen i VGTV. Dette er bra, folkens! Dette budskapet er på god vei ut til enda flere, og det er så latterlig viktig. Dette er en god dag, nå er jeg så vanvittig glad! Snakker vi endringer i sikte? Endringer innen rekkevidde?

Snutten blir publisert på VG i løpet av dagen, så nå er det bare til å krysse fingrene for at jeg faktisk klarte å få frem de samme poengene som i videoen.

Nå skal jeg kjøre den fine mannen min til flyplassen, så da vil jeg bare ønske dere nydelige venner en strålende dag… Vi sees litt senere, skjønninger. Damn så glad jeg er i dere ♥

Kjøss

Annonse