Annonse

ENJOY COCA COLA

Heiaaa og happy Friday ♥

Det ble en litt sen oppdatering herfra, men dagen har flydd forbi og den ble alt annet enn forventet.. Jeg skulle jo nå sittet på en bar med verdens deiligste Belinda, drukket endeløse mengder med voksenvann, mens jeg hadde ledd meg skakk ihjel av alle de sjuke historiene vi deler, men i stedet sitter jeg godt plantet i såffan her hjemme. Ikke at det er så trist, altså.. En fredag med mannen er langt fra feil, men når man liksom hadde sett for seg et annet scenario finner man liksom ikke helt roen. 

I dag var det nemlig begravelse for «Bessen», og det ble en flott og verdig avslutning på et liv som tok slutt så altfor tidlig.. Så trist, så altfor trist og tragisk, og enda mer tragisk er det jo at jeg føler jeg har Bachelor i begravelse. Så mange har jeg faktisk vært i, og når jeg liksom kan alle salmene utenatt sier jo det litt om hvor mange ganger jeg har tatt farvel med nære og kjære.. Nå skal vi ikke gå inn på et såpass trist tema, for det er tross alt fredag og denne fredagen skal bli fin. Planen var å kjøre nedover til Kristianand etter bisettelsen, men jeg kom inn i en så heftig rushbølge som aldri ville ta noen ende.. Jeg bruke over femti minutter bare ut av Oslo, og da det på radioen kom fram at køen stod bom stille helt ned mot Drammen og videre, tenkte jeg at det ikke var verdt å bruke fredagen i bilen når jeg likevel ikke ville kommet meg frem før rundt midnatt. Derfor kjører jeg heller før fuglene fiser i morgen tidlig, og så skal jeg heller gjøre alt for at Dennis får en fin avslutning på kvelden.

Krabbe og reker er kjøpt inn, så nå blir det skalldyrfest her i cribben. Deilig!

Dennis tok noen gøye bilder av meg i morges som jeg blir nødt til å vise.. Ikke planlagt med innkjøpet av den colaen i det hele tatt, neeeiiidaaaa.. Hø hø hø! Noen ganger har man liksom bare noen rekvisita og freshe filter på lur, til en bloggpost man har en tanke om at kommer til å inspirere. Hehe! Jada, jeg er så nørd!

Her koste jeg meg altså, hehe.. Coca Cola FTW, liksom.. Burde søren meg fått sponset en sekspakning etter dette innlegget ass, haha! Neida.. LOL! Og så var det jo på tide å vise trynet mitt på bloggen igjen. I KNOW.. Det er litt for lite bilder av meg, liksom.. Det skal jeg få en ordnings på.. Må bare hyre en fotograf, haha. Anyone? 

Okei.. Nå skal jeg lage til litt deilig mat her hjemme, så da vil jeg bare ønske dere en vidunderlig fin kveld. Måtte fredagen bli like awesome som dere, så skravles vi i morgen! Skal prøve å hive ut et innlegg før jeg setter meg i bilen i syvtiden. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse