Annonse

ENKELT, SUNT OG UFATTELIG GODT!

En riktig god morgen, fininger! Det er freeeeedaaaaag ♥

Til frokost i dag mekker vi Veganmisjonens superdigge hummus, som kommer til å gjøre starten på denne dagen helt perfekt. Hummus er så ufattelig godt, det er mettende, og i tillegg proppfull av viktige næringsstoffer. Lag gjerne dobbel porsjon, så har dere hummus til både lunsj i dag, til frokosten på søndag, og som dip til lompechipsen vi skal lage i morgen. Wiiiii!

I dag kombinerer vi hummusen til lune rundstykker, men den passer jo også ypperlig til pitabrød – her velger dere selv hva dere har mest lyst på.

Hummus1

DU TRENGER

1 boks kikerter, skylt og avrent  1 ss tahini (fås kjøpt på helsekost eller tyrkiske butikker, ikke krise å utelate om du ikke får tak i) 1 god ts spisskummen 1 hvitløksfedd, hakket litt vann ca 1/2 ts salt  En liten skvis sitronsaft (ca 1-2 ss) smak deg fram

DETTE GJØR DU

1. Sleng alt unntatt sitronsaft og salt i en food processor og kjør til det er en fin mos. Har du ikke food processor funker stavmikseren som bare rakkern.

2. Tilsett litt mer vann om nødvendig til hummusen for en kremet og fin konsistens.

3. Smak til med sitron og salt. Til pynt kan det være fint å drysse litt paprikapulver over, eller å helle litt god olivenolje på.

4. Nam, da er det bare til å nyte ♥

 

Sees igjen om litt, fininger. Måtte dere få en fantastisk fredag så lenge!


Kjære deg, synes du jeg fortjener tittelen; Folkets Favoritt? I så fall blir jeg evig takknemlig om du vil stemme på meg ved å trykke på hjertet under her… folkets1
Annonse