Annonse

ENORME KONTRASTER!

//Lokal tid: 22.40

Fra blinkende lys, plingelyder og konstant action, til en øde ørken og low season. 

Jaddaaa.. Vi er i Palm Springs, og her er det så stille atte HJELP. Det er virkelig noen enorme kontraster i forhold til det vi har vært vant med de siste dagene, og når det er low season i Palm Springs, så snakker vi virkelig low season, haha. Vi var mer eller mindre alene på kjøpesenteret vi var innom tidligere i dag, og da vi skulle finne en god restaurant, måtte vi kjøre innom så mange som fire restauranter for å til slutt finne noe som var åpent. Det sier jo litt, men heldigvis for oss traff vi jackpot på den fjerde restauranten. 

Vi endte opp på et japansk steakhouse, hvor kokken sjæl stod bak bordet og både laget og trikset og mikset med maten. Dette var virkelig en morsom og unik opplevelse, og kokken skapte virkelig en annerledes og ikke minst festlig matopplevelse. Maten var i tillegg helt nydelig, så da var det vel egentlig bare flaks at de tre spisestedene vi var innom før denne var stengt, haha. 

Det er noe helt magisk over Palm Springs, og det på tross av lite action. Det er vel kanskje dette som gjør hele oppevelsen magisk i utgangspunktet, for nå kjenner vi at pulsen virkelig senkes. Kanskje like så greit med tanke på de hektiske dagene vi nettopp har lagt bak oss, eller hva?

Vi har enda ikke sett så mye som planlagt, men ut i fra det vi har sett i dag, kan jeg formidle at Palm Springs er sært men vakkert. Det er virkelig noe helt annet enn det man vanligvis forbinder med California, men en plass som absolutt er verdt å få med seg.. 

Nå ligger vi og chiller her på hotellrommet, og kjenner jeg meg selv rett, er det ikke lenge før øynene detter igjen. Klokken nærmer seg jo tross alt elleve, haha. I morgen skal vi prøve oss på litt soling, siden vi enda ikke har gjort en innsats for å få litt brunfarge, så da skravles vi etter noen timer ved bassenget.

Men dere? Det er ikke så lett å holde seg oppdatert på alt som skjer hjemme, men hva i alle dager er det denne gigantiske veskedebatten går ut på da? Har kvinnfolk begynt å knulle seg til dyre vesker nå da, eller hva er greien, haha?? Kanksje like så greit at jeg er laaang, laaaaaaangt borte, LOL!

Nyt dagen! Jeg digger dere!!!

Annonse