ENTRÈEN FØR OG ETTER…

Annonselenker

God fredagskveld i stuggu, fininger ♥ Jeg er ute på Snarøya i kveld, og koser meg nå med Idol TV’n, mamma og snacks. Jon er i København denne helgen, så da skal jeg hygge med mammaen min her ute –  dette blir med andre ord en skikkelig jentehelg med max hygge. I morgen har jeg planer om å bake skillingsboller, men aller først må jeg dele bildene fra entréen vår, etter en makeover.

Som jeg nevnte tidligere, så har vi ikke vært så flinke til å utnytte den lille plassen maksimalt. I en gang bør man jo ha plass til både klær og sko, men jeg valgte av en eller annen merkelig grunn en litt koselig løsning med en søt liten kommode, som rommer sånn cirka ingenting. Ett svært skjerf i en av de skuffene der, så er det fullt. Og jakke-situasjonen på motsatt side, var ikke så himla praktisk den heller. Så…

I går ble irritasjonen over liten plass og jakker og sko som fløt overalt så stor, at jeg suste ut på IKEA for å få orden én gang for alle. Heldigvis fant jeg et smalt skap som passet perfekt mellom vegg og lysbryter, men på tross av den nette størrelsen, veiet jo skapet et tonn. Og for meg som dro alene, var det rett og slett umulig å få skapet inn i bilen uten hjelp. Ingen hjelp å få? Null problem. Jeg bare pakket opp hele driten på parkeringsplassen, og fikk plassert én og én del i bilen. Dette er altså et hot tips fra meg til deg, om du handler litt for tunge ting på IKEA, som du ikke klarer å bære inn i bilen, hehe!

Men okei… Dette skapet… Joda, så blir det bittelitt mindre gulvplass å bevege seg på, men samtidig får vi unna rotet – og det er jo så deilig! Store jakker og skjerf er jo håpløst å få plass til på en liten knaggrekke, men nå har vi altså plass til alt yttertøy inni garderobeskapet, og det gir jeg en høy fem for!

Under her ser dere denne knaggrekken. Den er jo så fin, men dere ser jo hva som skjer her, ikke sant? Knaggrekken har som regel blitt brukt til mange andre ting enn bare jakker, og siden vi er så rotete i utgangspunktet, er vi helt avhengige av å gjøre det som trengs for at det er lettere å holde det ryddig.

Men åååh! Ble det ikke fint med speilet og plantene på veggen? Nå er det så hyggelig i entréen vår, og jeg gleder meg til å høre hva Dennis sier når han kommer hjem i kveld!

Glassvase HER // Sorte veggkrukker HER

På kortsiden av garderobeskapet har jeg hengt opp en tilsvarende metallrist som den vi har inne på det knøttlille kontoret. Denne ble et fint blikkfang, syntes jeg, og så er det jo et perfekt sted å legge nøkler, småpenger og andre ting man har i lommene, med det samme man kommer inn døren. Under her finner du lenker til både metallristen og tilbehør.

Magnetklype i gull HER // Metallrist HER // Kort HER // Avishylle/magasinholder HER // Blomterpotte HER //Sort metalleske – Liten HER  Stor HER // Sort metallbrett/hylle HER // Sorte knagger til f.eks. nøkler HER // Skohorn i tre HER // Små papirklemmer i gull HER

   

Hva synes dere? Likte dere gangen best før (sett bort ifra rotet) , eller etter den lille forandringen? Jeg er så spent på å høre hva dere synes, juhuuu!

Har dere en deilig kveld?