EPISODE 11: BABYSHOWER & FØDEKURS

Mine fine, happy torsdag ♥

Nok en hektisk dag går sakte men sikkert mot slutten. Kvelden er enda ung, men arbeidsdagen begynner å nærme seg ferdig. Jeg har akkurat kommet hjem fra en innspilling til aktualitetsprogrammet «Dessa dagar» , som sendes på P2 på førstkommende søndag. Dagens epidose handlet om makt, motiv og motivasjon for å søke makt, mediemakt, maktkamp i politikken, og ikke minst – ny form for makt. Det var her jeg kom inn i bildet – influencere sitter nemlig på en ny type makt, så det var spennende å prate og reflektere rundt denne rollen. Jeg både tror og håper dette blir et skikkelig interessant program!

Ellers har jeg gleden av å dele en rykende fersk episode av serien vår. I dagens episode får dere bli med på både babyshower og fødekurs – håper dere liker episoden like godt som oss. Denne er nemlig skikkelig, skikkelig fin! Jeg er virkelig heldig som har så mange vidunderlige mennesker i livet mitt ♥

Om et par timer skal jeg ut med jentene. Middag og standup står på menyen, så dette skal bli en skikkelig fin kveld ♥ Hva står på deres plan i dag?

Nyt resten av dagen!