Annonse

EPISODE 3: ETTERFORSKNING

En riktig god lørdagsformiddag, skjønne venner ♥

Åhåj… Hvor skal jeg begynne!? Herlighet så fine dere er… Tusen takk for responsen i går, for alle fine tilbakemeldinger og gratulasjoner, og for at dere er så innmari gode tvers igjennom. Jeg er virkelig heldig som har dere! Jeg holder på å svare på alle kommentarer as we speak, så da kan jo dere i mellomtiden ta en liten titt på tredje episode av «opptaksprøven» .

Dette her er så vittig, jeg ler like mye hver gang når jeg ser hvordan vi prøver å innta rollen som politi. Det er jaggu ikke hver gang vi nailer oppgavene like bra, så nå får dere se hvordan det gikk da vi skulle etterforske, haha!

Jeg er forøvrig på plass i butikken, og holder åpent til klokken 16.00. Kanskje vi sees?

Nyt lørdagen så lenge, så sees vi senere ♥

Annonse