EPISODE 7 – KRISTIN & DENNIS: 1 + 1 = 3

Hallaisen fra en solfylt hovedstad – herregud så deilig ♥ Nå snakker vi vårstemning på høyt plan, og mens jeg har vært opptatt med mitt, har Dennis begynt å få orden på uteplassen. Det var vel også på tide å få bort juletreet? Haha! At det har stått her ute siden desember er jo helt krise, men så har jo de små fuglene mine kost seg skikkelig inni der, så da får det være greit likevel.

I helgen skal vi dra frem høytrykkspyleren, og det er først da vi virkelig får bort restene etter vinteren. For den er over nå, ikke sant? Jeg orker i hvert fall ikke tanken på mer snø, men man vet jo aldri. Vi har jo faktisk hatt snø på 17. mai!!

Anyways… Dere registrerte kanskje at vi slapp en splitter ny episode av «Kristin & Dennis: 1 + 1 = 3» i går? Hvis ikke kan dere se den under her, og dette er en skikkelig fin episode. Her ble det både date, navnediskusjon og en hyggelig samtale med den vidunderlige mammaen min – alt i alt et kjempefint comeback etter vinterferien ♥

Snurr film!

Jeg farter litt frem og tilbake i dag, og skal om en times tid rundt på et skikkelig møtebonanza med super-Eirin i AdLink (managementet vårt) . Det er alltid så givende å være sammen med henne på møte med nye samarbeidspartnere, så dette blir en skikkelig spennende dag.

Alright… Ut av joggisen og inn i kjolen! Det er jo det eneste jeg får plass i om dagen, haha. Nå begynner det å bli litt tungt, ass. Og ikke minst ekstremt vanskelig å få på seg både truse og sokker. Phew!

Har dere en fin torsdag? Snart helg – YAY!