Annonse

ER DET FOR TIDLIG?

Annonselenker

Er dere klar over hva som nettopp skjedde?? Det begynte å snø på Grünerløkka, og gjett om jeg ble begeistret!? Alt jeg vil ha er jo snø og jul og julekos og julepynt, og nå var jeg faktisk bare sekunder fra å skifte spilleliste fra «Jazzy romance» til «Merry X-Mas» . Jeg har lovet meg selv å i hvert fall vente til november, som heldigvis ikke er så fryktelig lenge til.

Det jeg riktignok ikke har klart å vente med, er å begynne så smått å handle inn til julen. Da tenker jeg ikke på julepynt og julegodt, men noen ting som bl.a merkelapper, gavebånd og gavepapir. Jeg var i grunn bare på jakt etter en ny lampe og nye gardiner til stuen, men da disse skjønne til/fra-lappene, samt det superfine gavebåndet dukket opp, var jeg bare nødt til å slenge det i handlekurven. Jeg falt også pladask for den hengende lysestaken, som kommer til å skape deilig stemning her på kveldene – både nå og når julen endelig er over oss.

1. Til/fra-lapper «natur» HER // 2. Til/fra-lapper «Merry Christmas» HER // 3. Til/fra-lapper «svartblå/kobber» HER // 4. Gavebånd i fløyel HER // 5. Sort bordlampe med skjerm i børstet messing HER // 6. Gullfarget gavebånd med glitter HER // 7. Hengende lysestake i gull HER // 8. Rustfargede gardiner i lin HER // Det superfine gulvteppet finner du HER

I år skal jeg ikke stresse med å få alt på plass til jul, noe jeg gjør hvert eneste år. Jeg sier til meg selv hver eneste november, at jeg i år skal klare å finne roen, og ha god tid. Det har aldri skjedd, og på et eller annet mirakuløst vis ender jeg alltid opp med å ødelegge både julefred og julestemning, ved å henge bak skjema, og alltid ha høy puls. Å kjøpe julegaver på lille julaften er i grunn ikke så alright som jeg har prøvd å overbevise meg selv om flere ganger… I år begynner jeg derfor tidlig – rett og slett bare for å kunne få god tid til å kose meg og nyte den beste tiden av året.

Jeg må også innrømme at det kritthvite juletreet i plast som vi hadde i fjor, ikke ga den julestemningen et juletre skal gi, haha. Ja visst var det fresht – kanskje byens mest crazy og fargerike juletre, men likevel… I år går jeg for noe litt mer tradisjonelt ♥ Og gjett om jeg gleder meg til å gå i gang med pyntingen. Jeg er så klar!

Frokosten er inntatt, og jeg skal straks dra nedover til sentrum hvor det i dag er duket for NOAHs Fakkeltog mot Pels. Jeg er konferansier for arrangementet som finner sted foran Stortinget, og ser frem til å tale dyrenes sak med flere tusen flotte mennesker. For en fantastisk lørdag ♥

Annonse