Annonse

ER DET FOR TIDLIG?

Hvert år skjer det..

Julestemningen sniker seg innpå meg mye tidligere enn planlagt, og jeg gjør alt jeg kan for å stenge den ute. Jeg er jo så besatt av at julen IKKE skal ringes inn før den 1. desember, men da hender det jo søren meg at den intense julestemningen jeg har nektet å la meg selv føle på gjennom november, ikke kommer tilbake. Er ikke det litt idiotisk? Det er jo en tap tap situasjon det der, for ville det ikke strengt tatt være bedre å faktisk føle på tidlig julestemning i november, enn å ikke føle på den i det hele tatt? 

På fredag klokken 12.00, svitsjet P7 Klem over til julespillelistene, og jeg må innrømme at jeg fyrte opp volumet på full guffe, mens jeg sang for full hals til «Last Christmas«.. Da jeg var kommet halvveis fikk jeg ekstremt dårlig samvittighet, og skrudde med det samme over til noe litt mer badass! «NEI, Kristin.. IKKE noe jul før 1. desember«..

Er det for tidlig? 


//Bilder fra Tumblr og egen blogg

Nå er det faktisk 17. november.. Akkurat to uker til desember og førjulstid, og vet dere hva? Hvis julestemningen sniker seg innpå meg igjen i løpet av de neste fjorten dagene, skal jeg søren meg la den få utfolde seg så til de grader. Om jeg får lyst til å finne frem julelysene og pynte hele huset, så skal jeg søren meg bare gjøre det, for jeg nekter enda et år, hvor julestemningen er noe jeg virkelig må jobbe for å få.. Den skal jo bare komme automatisk, og da gjelder det å omfavne den, og ønske den hjertelig velkommen. 

På torsdag er det meldt snø, og hvis det føles riktig, skal jeg spille litt julemusikk her i heimen mens jeg lager gløgg! Det er så yummy, i tillegg til at duften betyr jul. Julen er magisk, det er det ingen tvil om, og jeg gleder meg så vanvittig til denne herlige førjulstiden.. Jeg gleder meg sånn til å handle julegaver i julepyntete gater, til snøen faller, og til vi samler vennegjengen til juleverksted.. Til å bake julekaker, til å fylle kjøleskapet opp med deilig julemat, og til å se på koselige juleprogrammer- og filmer på TV’n. Jeg gleder meg til julemusikk, og i år har jeg skikkelig lyst til å dra på en julekonsert.. Og så gleder jeg meg til planlegging, pynting, og til å tilbringe denne deilige tiden sammen med dem som betyr aller mest. Jeg gleder meg til julebord, til tjukkelabber i sofaen, mens jeg gomler i meg juleknask, og jeg vet allerede at julen i vårt nye hjem, kommer til å bli ekstra spesiell.

Hva ser dere aller mest frem til denne julen? Er det noe som kommer til å bli ekstra kjekt? 

Annonse