Annonse

ER DET KØDD?

Åh, dere er så innmari fine, kjære lesere. Dere er så motiverende og gode, og det var så godt å gå gjennom gårsdagens kommentarfelt. Tusen takk for all støtte i denne perioden som føles skikkelig dritt – dere er god som gull, og dere skal vite at dere bidrar til å gjøre situasjonen litt lettere. Takk… Virkelig! Tusen takk ♥

I dag står båtførerkurs for tur, og min morgen startet på følgende vis:

Klokken 06.30: Vekkerklokken ringer og forstyrrer meg midt i den fineste drømmen. Her snakker vi altså bryllupsdagen til Dennis og meg, og forskjellen fra denne drømmen til de andre, er at jeg faktisk er i rute, haha. Det eneste jeg har glemt å forberede er talen, men den tenker jeg å ta på sparket. Jeg noterer ned noen kjappe stikkord på en gul post-it, før jeg våkner for alvor av alarmringelyden min som er Snoop Dogg – Sensual Seduction.

Klokken 07.30: Jepp, jeg forsov meg… Jeg skulle bare hvile meg litt – bare i 5 minutter, før jeg skulle få på meg fillene, og nå gjelder det å kaste seg rundt. Jeg tar med meg morgenkaffen på badet, og slurper den i meg, mens jeg jobber iherdig med både mascara og solpudder.

Klokken 08.05: Jeg er bare fem minutter bak skjema, og er på vei ut av døren. Jeg synes det er overraskende mørkt for å være klokken 8 på en lørdagsmorgen… Overraskende stille også, for den saks skyld. Det eneste jeg hører er en høylytt vennegjeng på et nach i nabobygget, og jeg lar meg imponere over hvor lenge de har holdt ut, haha. Jeg tusler videre til bussen, og åpner ruter-appen for å kjøpe bussbillett.

Klokken 08.10: «En feil har oppstått. Mobilens dato/klokkeslett er feil. Korrekt tid er 4.mar.2017, 06.10. Vennligst korriger.»

Are you f**king kidding me??? Skjedde nettopp dette? På en lørdag? Noooooo! Jeg innser at jeg glemte å stille klokken tilbake i går kveld, etter at jeg hadde stilt den frem med to timer for å få flere liv på Candy Crush, haha… Så da alarmen gikk av klokken 06.30, var klokken egentlig 04.30!! Null-fire-tretti, for pokker. Det er ikke greit! Og at jeg ikke klarte å skjønne hva som foregikk før jeg hadde gått ut av huset – ut i vinteren, og bortover til bussen? FML!

Klokken 06.30 (riktig tid): Javel, så sitter jeg her da… Lys våken på kjøkkenet, ferdig påkledd, ferdig sminket og klappet og klar, en hel time før jeg egentlig hadde tenkt å stå opp. Noe så forbanna irriterende. Og komisk, selvfølgelig – tragikomisk.

Nei, dere… Dette var jo litt av en lørdagsmorgen, haha. Nå tusler jeg snart til bussen enda en gang, og denne gangen får jeg vel til og med kjøpt billett…

Ha en nydelig lørdag, og dere? Sjappa er åpen fra 10.30 – 16.30 i dag, så da vet dere det ♥

Klem i fleng

Annonse