Annonse

ER DET LITT TEIT?

Hei igjen, vakringer  ♥

Hehehe, jeg har shoppet som en gal, og i dag har jeg faktisk inntatt pallplassering i NM i tåpelige innkjøp, men sånn får det bli når man heter Kristin Gjelsvik, og er i overkant glad i ræl. Søppel, faktisk. Jeg kjøper søppel… Det som er på salg, som ingen andre vil ha.. Det er sånt jeg kjøper, LOL! Og så har jeg kjøpt en ny koffert. En KNALLrosa koffert til hjemreisen. Sånn for å få plass til alt.. Gleder meg til å vise dere, haha. 

Men dere? Nå må jeg fortelle noe litt teit.. Jeg gikk gjennom minnebrikken min nå nettopp, og der fant jeg noen bilder fra Dennis’ og min fredagskveld i sengen på deilige Scandic Stavanger City (oppholdet var sponset). Denne kvelden gikk med til sushi, smågodt og vin i sengen med serier snurrende på sidelinjen, og dette må være min soleklare favorittaktivitet.

Jeg elsker disse kveldene med mannen, hvor vi ikke gjør annet enn å spise og hygge, haha, og når jeg ser på disse bildene kjenner jeg hvor innmari jeg savner han. Er det teit? Å savne han så inn i granskauen mye etter bare noen dager fra hverandre?

Jeg kan med hånden på hjertet si at jeg aldri har vært lykkeligere, og på et mer riktig sted i livet enn nå. Jeg er så sikker på det forholdet jeg er i, på den fine mannen jeg har fått, og jeg blir bare mer og mer forelsket for hver dag som går. Det er så forbanna sprøtt.. Og litt teit, haha. Jeg føler meg så teit når jeg sier sånt, for jeg skjønner ikke selv at det er mulig..

Går det liksom an å toppe følelsene man har for noen, for hver dag som går? Du tror at du har nådd toppen, og så bare eksalerer det ut i det uendelige.. Det er vanskelig å forklare, men jeg får ikke nok av mannen, og jeg takler dårlig å være borte fra han for lenge. 

Vi sier ofte til hverandre at vi er hverandres bestevenn, og at det beste vi vet er å være sammen, uten å gjøre noe som helst. Jeg går aldri lei, eller vent litt, hehe.. Okei, litt lei innimellom, men det skal ikke mye til før jeg er tilbake på Dennis-kjøret, haha. Jeg kunne tilbragt hvert sekund med han for resten av livet, det er jeg faktisk helt sikker på!

FOR en deilig kveld dette var.. Og nå skal jeg slutte å være så kvalm, haha, og så skal jeg heller la dere få være i fred mens jeg slurper i meg en iskald Corona. I kveld skal vi ut å spise en god middag, og jeg gleder meg!

Love you all  ♥

Annonse