ER DETTE TIDENES RÅESTE JAKKE?

Annonselenker

Okei… Kan vi bare bruke noen minutter til å diskutere denne drømmen av en jakke? Jeg var litt i tvil da jeg så den på nettsiden, men all tvil forsvant da jeg dro denne vidunderlige saken her opp av esken som ankom i går. Jeg har hatt litt manko på varmt yttertøy, men denne her har alt! Den er supervarm og superfin, og så er den rett og slett så funky og rå at den blir kul til mer eller mindre alt som befinner seg i min garderobe.

Jeg ser for meg lang leopardkjole til fest med denne over, eller til hverdagsbruk som på bildet – med en sweat og noen kule boots, eller f.eks. jeans og røffe sneakers. Damn! Tror jeg aldri har vært såpass begeistret for en jakke, haha.

Jakke/kåpe fra Junkyard HER // Boots fra Dr. Martens // Sweat fra Dennis sitt klesskap // Lue fra Carhartt HER // Leggings fra StyleConnection

Perfekt høstkombo dette her, og denne jakken kommer uten tvil til å bli flittig brukt fremover. Som dere skjønner ble det altså en liten outfit shoot i går, og det resulterte også i en aldri så liten snutt på YouTube. Sjekk den ut HER om du er giret! Da ser du bl.a denne jakken «live» , og kan få et enda bedre inntrykk av hvordan den sitter.

Ellers er det jo freeedaaaag! Deilig jazz spilles i bakgrunnen, og vi skal straks begynne å pakke til Stavanger. Dette blir en bra helg ♥

Hva står på planen din i dag?