Annonse

ER MAN SELV ANSVARLIG?

God morgen fra stuegulvet 

Jadda, her sitter jeg.. På gulvet med en kaffekopp ved siden av meg, og macen på fanget. Vi hadde siste natten her i gamle-cribben, og det medfører jo en litt amputert morgenstund ettersom vi ikke har noen møbler her, haha. 

Dagen startet for en time siden.. Da skulle Fokus ut, og som hundemamma har man ikke noe annet valg enn å joine. En ekstra halvtime på øyet hadde gjort seg, men nå er jeg oppe, og det føles bra. Jeg fant omsider igjen postnøkkelen, og da jeg åpnet den sprengfulle postkassen, var det bare til å stå klar for å ta i mot innholdet som veltet utover. Her var det mye kjipe reginger, haha. Sånne ordentlig kjipe, vet dere, men innimellom alt dette, skjulte det seg noen veldig hyggelige overraskelser..

Dette var rett og slett overraskelser og bursdagsgaver fra noen av mine fantastiske blogglesere! Tusen takk, jenter.. Dere vet hvem dere er, og jeg blir jo helt rørt til tårer her jeg sitter på gulvet. Er jeg virkelig så heldig? 

Det tar meg videre til det faktum at jeg faktisk har verdens beste blogglesere. Ikke bare basert på slike hyggelige overraskelser i postkassen, men på generell basis. Dere engasjerer dere, dere deler, dere er åpen, ærlig og god. Dere tar dere tid til å skrive til meg, dere heier på meg, og er den største inspirasjonen jeg har når det kommer til videre bloggkarriere. Jeg føler at dere bryr dere, sånn på ekte, og jeg føler at vi er skikkelig gode venner. Det er en ubeskrivelig fin følelse! Vi spiller liksom på samme lag, dere og jeg, og vi er verdens beste lagspillere! Jeg er så glad i dere!!

Disse nettrollene er en ufyselig rase, og jeg synes det er så flott det Kari Traa nå har gjort for å sette en stopper for dem én gang for alle. Dessverre vil det nok alltid være noen kjipe jævler der ute, som ikke har noe bedre å gjøre enn å spre oppgulpet sitt i ulike nettforum og kommentarfelt, men kanskje denne kampanjen vil sette en liten stopper! Jeg håper i hvert det!

Jeg ble spurt om jeg ville være med i denne kampanjen, og ta rotta på de som er mest ufyselig i mine kommentarfelt, men det ble faktisk en stor utfordring – det er nemlig ikke noen sånne som vanker på bloggen min, og utfordringen med å finne de aller verste kommentarene ble derfor en ganske stor. Jeg følte derfor ikke at det var riktig å være en av jentene som skulle slå tilbake, rett og slett fordi jeg ikke kjenner meg igjen. Joda, så har jeg blitt diskutert i både nettforum og andre steder, men da går det helst på at noen mener jeg er teit og at jeg ligner på en ape, haha, det går ikke så langt som at noen vil drepe meg med en øks, liksom. 

Jeg har prøvd å tenke over hvorfor jeg mottar så lite piss, og det er naturligvis fordi dere er så oppegående, veloppdratte, og herlige. I tillegg provoserer jeg ikke så veldig mange med det livet jeg lever, og jeg tror man i en bitteliten grad er selv ansvarlig for det oppgulpet som dukker opp i kommentarfeltet. Akkurat nå beveger jeg meg ut på dypt vann – jeg sitter absolutt ikke på fasiten her, og INGENTING kan unnskylde nettrollenes oppførsel og mangel på folkeskikk. Det er ikke akesptabelt, men et eller annet sted vil du motta pes og oppgulp om du f.eks skal fremstille livet ditt som en dans på røde roser, eller når du velger å gjøre deg selv ugjenkjennelig gjennom plastik og diverse.

Jeg ser at nettrollene ikke er langt unna med det samme du mister bakkekontaken, og jeg tror at jeg og bloggen min er et klassisk bevis på nettopp det at bakkekontakt er en viktig faktor for å unngå dritt. Det er ingen som er interessert i å skrive at du er schtøgg, om du tør å vise deg fra dine schtøggeste sider, ikke sant? Det samme gjelder hus og hjem.. Om du viser hvordan det egentlig ser ut i cribben etter en uke uten rydding, vil det bli mindre interessant å slenge dritt om hvor perfekt alt skal være til enhver tid. Det er i hvert fall en liten teori jeg har, men alt i alt tror jeg at de verste nettrollene ikke bryr seg om noe annet enn å bare prøve å bryte ned mennesker de ikke kjenner. Det er så tragisk, men dessverre en trist realitet. 

Jeg gir meg nå, selvom jeg kunne skrevet om dette temaet i flere timer. Jeg skrev riktignok et innlegg om ca. det samme som dere kan lese HER, og jeg ønsker å avslutte dagens første bloggpost med å si at jeg er vanvittig glad i dere. Jeg setter så uendelig stor pris på hver og en av dere, og priser meg ekstremt lykkelig over at jeg har kapret de aller, aller beste bloggleserne i verden. Takk! Dere gjør livet bedre 

Nyt dagen!

Annonse