Annonse

ERRU KEEN??

Hurra for lørdag og knallsol – hurra for at formen ikke er så altfor ille, haha!

Jeg danset på meg brokk i går, og var så svett på et tidspunkt at folk kunne speile seg i trynet mitt. DA gjør man noe riktig, haha.. Og DA spilles den musikken som får rockefoten til å gå i spinn. Det jeg derimot må slutte med når jeg har fått noe innabords, er å være aktiv på Snapchat.

I går klarte jeg nemlig å brette truseinnlegget mitt utover shortsen da jeg satt og tisset, og dette var et øyeblikk hvor jeg tydeligvis følte at det var naturlig å snakke til dere. Så der satt jeg da.. Og pratet i vei i 10 sekunder, på en liten snutt som ble lagt rett ut på MyStory. Jeg var jo tydeligvis blind, for det truseinnlegget fikk jeg ikke øye på før i dag, og da skal jeg love dere at fylleangsten sneik seg innpå meg. Snappen ble slettet momentant, og jeg håper vi kan glemme denne hendelsen, hahahahaah. Jeg LER!

Men okei.. 

I dag ønsker jeg å gi bort en sjukt awesome gave!

Husker dere give awayen jeg hadde for en stund siden, hvor jeg gav bort en Canon Selphy?

Jeg ønsker i dag å gi bort enda en sånn herlighet som dette. Den er jo helt awesome, og jeg mener at alle bør ha en sånn! Som jeg skrev da jeg delte ut en slik sist, så ELSKER jeg Selphy.. Dette er den beste devicen som finnes på markedet, og en HIT på både hjemmekontoret og på fest.

Hvor gøy er det ikke å printe ut bilder fra minnekort eller telefonen, som du kan gi videre som et minne til festglade venner? Nesten som polaroider bare enda gøyere! Dette er så GØY! Og «fysiske» bilder er også stor stas. I en digital verden finnes det altfor få bilder du liksom kan bla gjennom, ramme inn, og ta frem hvis du trenger noe fint å se på, og her får man faktisk følelsen av å ha Japan Foto i din egen stue, bare at du fremkaller selv, haha!

Erru keen på en Canon Selphy eller? 

For å bli med i trekningen, gjør du noe så enkelt som å trykke på «liker» knappen i bunnen av dette innlegget! Vinneren annonseres på min Facebookside på onsdag, HURRA!

Snakkes senere, fininger. Nå skal jeg få i meg et ryndstykke og en kanelbulle..

LØØV 

Annonse