ET AV MINE FINESTE MINNER MED DENNIS!

Annonse: FuelBox

Et av de aller fineste minnene jeg har med Dennis, var kvelden hvor vi møtte hverandre for første gang etter at vi kom tilbake fra Paradise Hotel i Mexico. Vi var både spente og nervøse på hvordan dette ville bli – om vi i det hele tatt klikket like godt på «utsiden» , eller om følelsene som dukket opp der inne, bare var noe som tilhørte den såkalte reality-boblen. Dennis laget middag til meg, vi åpnet en flaske vin, og ble sittende å prate i sofaen i den lille hybelen hans. En flaske ble til to, og før jeg visste ordet av det hadde vi sittet og pratet til klokken 6 på morgenkvisten. Dette her er faktisk en av de fineste nettene jeg har hatt noen sinne.

Vi hadde en skikkelig god samtale… Det var ikke noe annet som betydde noe… Jeg visste ikke en gang at telefonen eksisterte, og det føltes i grunn som vi var de eneste på planeten. Vi pratet mens vi så hverandre dypt inn i øynene (kliss, klass) og hver gang jeg gikk på toalettet, gliste jeg til meg selv i speilet. Jeg visste at dette var begynnelsen på noe latterlig bra! Disse gode samtalene er gull verdt, men dessverre har det blitt færre av dem med årene… Kanskje ikke så rart, siden vi kjenner hverandre såpass godt?

Vi vet vel mer eller mindre alt om hverandre, og det er liksom ikke så mye nytt å tilføye.

Feil!

Det er faktisk mye nytt å tilføye… Men man trenger bare litt drahjelp for å komme i gang!

Og det er her FuelBox kommer inn i bildet… «Den gode samtalen på boks» . Jeg var helt i hundre da vi fikk teste boksen i fjor, og enda mer i hundre da vi nå skulle kjøre en ny runde. Vi har brukt FuelBox VENNER ved flere anledninger, og tro det eller ei – jeg har lært mye nytt om venner som jeg har kjent i tjue år. Man trodde man visste alt, men så feil kan man altså ta! Og i dag? I dag lærte jeg jaggu noe nytt om Dennis også, takket være denne boksen. Hva jeg fant ut om mannen jeg har vært sammen med i flere år, kan dere se i dagens YouTube-video her!

Jeg kan ikke få snakket varmt nok om denne boksen – den bringer faktisk par tettere sammen, og man lærer seg liksom å kommunisere enda bedre, og på en litt annen måte. Det å svare på slike spørsmål føles skikkelig godt, men også litt utfordrende – noen temaer har man kanskje ikke snakket så mye om tidligere, og plutselig lærer man faktisk at det gjerne er noe som betyr mer for partneren, enn det du kanskje trodde… Jeg elsker at man gjennom en sånn boks med noen kort oppi kan styrke forholdet. Det skal faktisk ikke mer til ♥

Vi nærmer oss Valentines Day – dagen hvor handelsnæringen jubler og klapper i sine hender over økt omsetning. Hjerteformet sjokolade, blomster, ballonger og bamser forsvinner i rekordfart, men hvorfor ikke investere i noe som varer lenger? Som rett og slett kan brukes på hvilken som helst dag gjennom hele året, og som faktisk vil gjøre en positiv forskjell for forholdet? Eller for vennskapet, for den saks skyld…

Jeg synes i hvert fall at en slik boks som dette, er en så mye bedre investering enn blomster som lever i toppen én uke ♥

FuelBox PAR finner du her og FuelBox VENNER finner du her. Og du får 100 kroner i rabatt på begge boksene ved å oppgi rabattkoden: KRISTIN

Ekstra stas var det faktisk for oss å trekke spørsmål fra boksen, nå som vi snart blir en familie på tre. I kategorien «Familie, barn og økonomi» finner man en del spørsmål som har med barn og familieliv å gjøre, og det må jeg si ble en ny og veldig fin opplevelse. Det var nemlig helt spesielt å skulle svare på spørsmålet som dere ser under her!

Nå skal jeg straks vekke Dennis… Vi reiser til Bergen i dag, og må sette kursen mot Gardermoen om en liten time. Gleder meg max!

Håper dere får en vidunderlig dag, skjønne venner ♥