Annonse

ET BITTELITE STYKKE NORGE

Heisann skjønnheter!

Nå var det jaggu lenge siden sist, men altså her har vi vært så aktive som aldri før, og først nå kan vi senke skuldrene etter en flott familieweekend med en god del kulturelle innslag. Ettersom jeg lider av beslutningsvegring og ikke klarte å bestemme meg for om vi skulle fly hjem i dag eller i morgen, tok Dennis beslutningen om å rett og slett hoppe på toget til Oslo da vi likevel befant oss i Myrdal. 

Myrdal, dere.. Etter en tur med den historiske Flåmsbanen, i tillegg til båt over fjorden fra Gudvangen. Dette er faktisk et stykke Norge jeg aldri har møtt tidligere som alltid har stått på bucket listen i lang tid, og det var rett og slett en fryd å få muligheten til å oppleve dette på grå søndag. Bildene under er en beskjeden blanding fra diverse, ettersom jeg i helgen har valgt å holde fokuset på alt annet enn elektronikk og blogg. Litt offline skal man faktisk være når man omgås familie man svært sjelden tilbringer tid med.. 

Toget er søren meg undervurdert, ass.. Det er jo så herlig å bare sitte her og finne fullstendig roen mens man suser av sted til O-town.. Ikke noe sikkerhetskontoll, ikke noe innsjekk.. Bare ro, kos og vakre omgivelser. Dette kan jeg like! I hvert fall etter en lørdagskveld med feiring i godt lag, som naturligvis merkes litt i dag. FOR en kveld! Sanger, taler, tre fantastiske retter, drikkeviser og skåling. Akkurat sånn det skal være når jubilanter skal gjøres stas på!

Kjære venner, vi snakkes mer i morgen ♥ Måtte dere få en vidunderlig søndagskveld! 

Klem i fleng

Annonse