Annonse

ET DEILIG AVBREKK

Først og fremst må jeg bare takke for all kjærligheten jeg har mottatt siden forrige post. Dere er virkelig verdens beste heiagjeng, og det føles så ubeskrivelig godt å «prate» med dere, og høre fra dere når livet humper litt. Jeg setter så enormt stor pris på hver og én av dere!

Siden sist har vi slappet av og kost oss glugg her i Stavanger. Nå var det fryktelig lenge siden Falk hadde sett farmor og farfar, og derfor tenkte vi at det var på tide med en tur til Vestlandet ♥ Vi nyter hvert sekund vi får tilbringe med gjengen her borte, og jaggu har ikke vi foreldre fått nyte litt alenetid også. Det trengte vi! Her kommer et lite bildedryss fra uken som gikk… Stavanger i solskinn er en drøm! Som jeg elsker denne, vidunderlige byen!

          

Hvordan har dere det, fininger? Tenk at vi har kommet oss til årets første vårmåned, og at vi har levd i en pandemi i et helt år!! Jeg blir seriøst sjokkert over hvor fort tiden har gått. For min del føles det som det var i går at nyheten om viruset var toppsak i alle medier, men samtidig hadde jeg aldri trodd vi skulle leve i «driten» så lenge som dette. Og enda litt til… Vi er ikke i mål enda, men jeg ser faktisk lyset i enden av tunnelen, og gleder meg halvt ihjel til verden blir normal igjen!

Nyt lørdagen, skjønninger ♥

Annonse