Annonse

ET DEILIG MINNE PÅ VEGGEN

Annonse: fotoknudsen

Jeg nevnte for litt siden at jeg ventet på et bilde som skulle komme opp på veggen vår her hjemme, og nå er det endelig her! Da vi var i Las Vegas i 2018, dro vi til Seven Magic Mountains, som er en kunstinstallasjon midt i ørkenen ca 20 minutter utenfor favorittbyen vår. Jeg har drømt om å få et bilde av dette spektakulære og litt rare kunstverket på veggen på en eller annen måte, og takket være fotoknudsen, var det mulig å gjøre drømmen til virkelighet.

Det er skikkelig stas med et minne fra en av våre ferier på veggen! Jeg valgte bilde på plexsiglass som gir skarpe detaljer og nydelig glans. Dette er seriøst det fineste bilde vi har på veggen her hjemme, og nå har jeg lyst til å bestille to bilder til på plexiglass, som kan henge her sammen med Seven Magic Mountains. Kanskje to bilder fra samme ferie? Det tror jeg kunne blitt skikkelig kult!

Jeg gikk for den største størrelsen som er hele 120 x 80 cm. Det kunne nesten vært enda større, til denne store veggen, men jeg synes det gjør seg skikkelig godt, og løfter hele rommet mange hakk! Det er så deilig med alle disse friske fargene, som har positiv effekt på humøret!

Love it, love it, love it!

Dere får nå 30% rabattveggdekor hos fotoknudsen hvis dere benytter dere av rabattkoden VEGG30! Koden er gyldig fra 21. mars til 6. april ♥ Klikk HER for å bestille!

Hva synes dere?

Annonse