Annonse

ET FANTASTISK FØRSTEINNTRYKK!

Florence, you so fine!

Dette dere ser under her er hva vi ble møtt av i går, og som dere ser er dette helt magisk. Firenze er virkelig en nydelig by, og en av mine soleklare favorittbyer i Italia. Dette er tredje gangen jeg er innom dette vakre landet, og jeg slutter ikke å bli amazed av den nydelige atmosfæren. Arkitekturen og naturen tar pusten fra meg.. Jeg elsker Italia, og dette er byen du drar til med kjæresten eller din aller beste venninne. 

På denne turen har jeg tatt med meg Bettyen, og vi nyter hvert sekund! 

Nå skal vi gjøre oss klare til kveldens spennede eventyr, så da vil jeg bare ønske dere alle en helt vidunderlig kveld. En drøss av bilder fra dagen i dag får dere se i morgen, og folkens? Ikke glem å tune inn på TV2 Bliss kl. 21.30 i kveld!! I denne episoden øvekjører jeg med Dennis, og jeg skal love dere en amper stemning bak rattet, hahah! Sjekk ut teaseren HER

Nyt kvelden, fininger. 

LOVE YOU ALL  ♥

Annonse