Annonse

ET JULEPYNTET INNGANGSPARTI

Happy 4. søndag i advent, fine venner ♥

Er det flere som er like overrasket som meg over at det bare er FIRE dager igjen til julaften? Hva i alle dager skjedde med desember? Og hvorfor i alle dager har jeg enda ikke vist dere bilder av julstuen vår? Jeg surrer altså så mye om dagen… Bilder av stuen kommer om noen timer, men først tenkte jeg å vise dere hvordan jeg har pyntet inngangspartiet!

Jeg ønsket noe enkelt men stemningsfullt og lekkert. Den lille grupperingen med busker og trær kom opp i slutten av november, og kransen på døren er nå siste tilskudd og prikken over i-en. Jeg ville ha en enkel grønn krans, men etter tips fra de kreative sjelene borte på Hageland Skoger, valgte jeg å pimpe kransen opp med en nydelig fugl dekket i glitter og gull. Det var akkurat det lille ekstra som skulle til, og jeg synes det ble sååå fint!

De som følger interiørkanalen min på Instagram (@gjelsvikhome) har sett dette allerede, og jeg ser at flere spør om hvordan jeg har festet kransen på døren. Det er nemlig mange som ikke ønsker å sette en spiker i døren, og det kan jeg godt forstå.

Jeg kjøpte denne selvklebende kroken fra Jernia, som limes på døren uten å etterlate seg limrester og merker, når den fjernes. Genialt! Så slipper man stygge spikerhull i døren når man henger opp en fin krans i julen!

Fine fuglen! Denne har en liten klype under seg som er festet i en ståltrå, som deretter er stukket ned i kransen. Dermed kan den enkelt fjernes når kransen tar kvelden, og brukes om og om igjen, år etter år. Jeg gleder meg allerede til å henge den opp neste år, haha. Søren heller, altså… Desember har flydd så fort forbi at jeg nesten ikke har rukket å nyte den…

Har dere det bra, skjønninger? Er dere i rute?

Klem i fleng

Annonse