Annonse

ET KAPITTEL GÅR MOT SLUTTEN…

//Reklame for egen nettbutikk

Herregud, folkens. TAKK for responsen i går ♥ Jeg er helt overveldet og SÅ ufattelig glad for å høre at dere gleder dere til å lese denne boken! Jeg blir jo helt rørt over alle disse tilbakemeldingene, som gjør ekstra godt på en dag som denne…

I dag er nemlig dagen hvor jeg legger ned nettbutikken, og ved midnatt er det slutt på alt salg av StyleConnection på nett. Jeg må innrømme at dette er ganske vondt… Det er så trist at dette kapittelet går mot slutten, og det føles liksom så ufattelig bortkastet og meningsløst å ha brukt så mye tid, energi og penger på noe som jeg ikke lenger kan drive videre. Samtidig vet jeg at at jeg har tatt et riktig og viktig valg, og at jobben jeg har lagt ned i dette har vært alt annet enn meningsløs… Jeg har jo hatt gleden av å kle dere opp i sprudlende klær fra mitt helt eget klesmerke, og det er jeg så stolt over. Det har rett og slett vært en stor ære å få lov til å designe klær til dere ♥ Hvem vet? Kanskje det blir mer klær i fremtiden? Når jeg har litt mer kontroll på alle disse prosjektene mine?

Kjære venner,

Tusen takk for all støtte, for at dere har handlet, heiet på meg, elsket klærene og ikke minst, takk for at dere har støttet norsk design og etisk produksjon. De av dere som har StyleConnection i klesskapet, kan være både trygge og stolte over at dette er klær laget av flinke folk, som har jobbet under strålende forhold. Jeg håper flere velger å være mer opptatt av hvor klærene de kjøper faktisk kommer fra, og at dere heller legger i noen ekstra slanter for en genser, fremfor å støtte uetisk produksjon og barnearbeid.

I dag er altså aller siste mulighet for å sikre seg StyleConnection online, og nettbutikken finner dere HER. Aktiver rabattkoden: FINALSALE når dere kommer til kassen, og dere får -60% rabatt på hele handlekurven.

Som nevnt vil butikken på Løkka være åpen i tiden fremover, så her er det altså fullt mulig å ta turen innom for å handle, eller for å slå av en prat med enten meg eller skjønningene, Lisa og Marianne ♥

Takk, folkens… Takk for at dere gjorde det mulig for meg å følge drømmen om egen produksjon og eget klesmerke! Jeg er så glad i dere alle sammen, og setter enormt stor pris på dere!

Nyt denne deilige fredagen så lenge, så sees vi senere.

Annonse