Annonse

ET MUST I OSLO

I dag måtte jeg ta en liten tur tilbake i arkivet for å se hva jeg holdt på med på denne tiden i fjor. Akkurat det er jo fordelen med blogg – at man alltid kan dra tilbake i tid… I hele juni var jeg på innspilling av «Torpet kjendis» , så det var først i starten av juli at det dukket opp noe snackserier på bloggen. Sommeren vi hadde i fjor var vel den beste noen sinne, og jeg husker det som det var i går da Mia, Setare og jeg hygget i Prindsen Hage.

Prindsen Hage er Oslos triveligste sted, og innlegget om denne oasen midt i hovedstaden, fortjener faktisk en aldri så liten repost. Det er jo så mange som spør meg om tips til hva de bør gjøre når de befinner seg her i tigerstaden, og dette er nok et av mine aller beste tips!

Her i Prindsen Hage er det permanent festivalstemning, noe jeg elsker. Samtidig er det en oase hvor man kan senke skuldrene, enten i en hengekøye eller en solstol. Man får i grunn følelsen av å være i utlandet, og det er jo litt deilig med en liten «getaway» uten å faktisk reise noen steder. Bra for miljøet er det også! Her er det like hyggelig å ta med seg vennegjengen, som å dra på date, og heldigvis for oss er Prindsen Hage barnevennlig. Det er nydelig vær i Oslo i dag, så kanskje vi skal ta middagen her?

Her finners flere food trucks, et herlig utvalg av god øl, solstoler, bordtennis, trær, blomster, benker, bord og stoler, en grønnsakshage, diverse spill, lyslenker i trærne, et lite drivhus, fargerike hengekøyer, og selvfølgelig en storskjerm som i fjor på denne tiden, viste fotball VM. Dere kan jo tro hvor poppis dette stedet var da, haha… Utenfor fotballsesongen vises filmer på skjermen, så her snakker vi max hygge og koselig stemning. Dette er et sted dere bare må oppleve når dere er i Oslo, så kom dere til Storgata 36 ASAP!

Hva står på deres plan for kvelden, skjønne venner?

Annonse