Annonse

ET MUST I SKOGARDEROBEN

Jeg vet ikke hvor mange par hvite Converse jeg har hatt iløpet av de siste årene, men tre ting er ihvertfall sikkert; at de passer til alt, de blir altfor fort skitten og at de er et MUST i enhver skogarderobe. Endelig fikk Junkyard.no inn en ny levering, slik at jeg fikk bestilt et nytt par. Du finner dem HER

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra jobb og ligger på sofaen mens jeg ser ut i det rotete rommet, jeg snart har tenkt til å gå løs på. Må jo se noen lunde fint ut til Betty kommer hjem fra jobb, og i dag vurderer jeg på toppen av det hele å lage middag til hun kommer hjem. Jeg tror faktisk jeg skal prøve å følge en oppskrift for en gangs skyld, og krysser fingrene for at maten blir relativt spiselig. Wish me luck! Hehe.

Ha en herlig dag videre, så skrives vi om litt, fininger ♥

Annonse