Annonse

ET MUST I STAVANGER!

Hver eneste gang vi er i Stavanger, må vi innom Fargegaten… Det er et must for alle når man befinner seg i denne herlige byen – man blir jo så glad av disse skjønne husene i alle regnbuens farger, og en gate som rett og slett er ufattelig inspirerende! Her blir man rett og slett i godt humør ♥

Denne gangen hadde vi fryktelig dårlig tid – i tillegg var været både grått og stusselig, så det ble bare en rask vandring gjennom alle fargene, før vi suste videre til svigers. På varme dager er det ikke noe som er hyggeligere enn å sitte her ute med noe godt i glasset, og bare se på alle menneskene som tusler forbi, og skulle jeg flyttet til Stavanger, så hadde jeg faktisk prøvd å finne en leilighet i nettopp denne gaten.

Sjarmerende, ikke sant? Jeg har jo vist utallige bilder fra Fargegaten tidligere, men jeg må liksom bare knipse noen bilder hver eneste gang jeg er i Stavanger, hehe.

Jeg klarte for en gangs skyld denne uken, å komme meg opp av sengen med det samme alarmen ringte. Tenk det – ikke fem minutter med slumring en gang… Eller kanskje fem minutter, men jaggu klarte jeg å dra det trøtte trynet mitt ned til kaffemaskinen og en god frokost, like før klokken 8. I dag kommer jo Dennis hjem, og siden jeg har lovet at det skal se litt ryddigere ut enn på bildene jeg delte i går, var jeg rett og slett bare nødt til å sette inn 6. giret fra tidlig morgen, haha. Det ser heldigvis litt bedre ut her nå enn det gjorde i går, og prosjektet i gangen nærmer seg faktisk helt ferdig. Gleder meg til å vise dere hva jeg har gjort!

Happy fredag, forresten. Tenk at vi har kommet oss til ukens deiligste dag!? Hurra! Måtte dagen behandle deg bra ♥

Klem i fleng

Annonse