Annonse

ET MUST PÅ REISE

//Annonse

I går booket vi flybilletter til den årlige Spania-turen vår, og jeg gleder meg så ufattelig mye til denne turen. I år blir den ekstra spesiell da vi etter en uke i Albir tar båt over til Ibiza, for å møte direktøren på hotellet hvor bryllupet skal stå i 2019. Tenk det – nå skjer det! Med det samme location er booket sender vi ut «save the date» , og da blir det alvor, haha. Albir er og blir et must om sommeren – det er så deilig å tilbringe tid med mamma og Jon her nede, og nyte late dager sammen med dem. Vi er så privilegerte som har (sviger)foreldre som har kjøpt leilighet her nede – og som lar oss komme på besøk så ofte vi vil. Det er jo ingen selvfølge at foreldre ønsker å feriere med de voksne barna sine – ei heller at de voksne barna ønsker å feriere med foreldrene, men heldigvis nyter vi alle hverandres selskap. Jeg kan nesten ikke vente til avreise, og kjenner allerede sommerfugler i magen, selv om avreise ikke blir før i juli.

Denne gangen skal vi pakke med oss svært lite. Vi la nemlig igjen en del sommerklær i Spania i fjor, og jeg tror jaggu at vi skal klare oss med bare håndbagasje… Det hadde jo i så fall vært magisk, for det er faktisk noe ekstra deilig med å reise uten mye bagasje. Man får mer tid på Gardermoen til det som faktisk er hyggelig – nemlig å spise og drikke før avreise. I tillegg er det jo ikke noe kjipere enn å måtte vente bagasjebåndet i en hel evighet, på en koffert full av stasj man egentlig ikke trenger. Vi satser på at dette går fint, og heldigvis får jeg med meg favoritt-hudpleieproduktene mine fra Origins i håndbagasjen. Her er nemlig alle kremene under 100ml, som gjør at jeg kan ta med meg kvalitetskremene overalt! OG – disse kan også kjøpes på flyplassen! Bare sånn til info ♥  Jeg trenger faktisk ikke noe mer enn hudpleieprodukter, bankkort, mac og kamera. Resten har jeg i Spania!

Det var mange som ønsket seg en rabattkode på produktene da jeg snakket om dem i dette innlegget. En rabattkode klarer jeg dessverre ikke hoste opp med, men en giveaway, derimot – det har jeg fått lov til, hurraaaa!

I dag ønsker jeg altså å dele ut dette perfekte reise-kittet bestående av følgende produkter, til 3 heldige vinnere:

Drink Up Intensive Overnight Mask: Hud er avhengig av vann for å opprettholde et friskt og sunt utseende, men i løpet av dagen mister huden vital fukt. Jo mer travelt du har det, jo mer fukt mister du. Denne intense fuktmaske med avocado og aprikoskjerneolje går straks dypt ned i huden og gjenopbygger fuktreservene, og bygger et reservelager til morgendagen. Japansk tang reparerer hudens barriere for å forhindre fremtidig dehydrering. Bruk den ro ganger i uken eller som ønsket, masseres lett på ren hud ved sengetid.

GinZing Ultra-Hydrating Energy-Boosting Cream: Skjem bort huden med en ultra-fuktgivene og pleiende krem. Inneholder ginseng- og kaffebønneekstrakt som gir huden ny energi og vitalitet. Huden får umiddelbart en frisk, sunn og strålende glød. Denne er rett og slett helt vidunderlig! Perfekt dagkrem til trøtte tryner.

GinZing SPF 40 Energy-Boosting Tinted Moisturizer: Solfaktor som er et stort pluss, i tillegg til at kremen gir en fantastisk glød. Den gir et lite hint av solbrun hud, som passer perfekt etter en lang vinter, og nå som vi er i ferd med å entre sommeren. Nydelig duft og deilig konsistens!

GinZing Refreshing Eye Cream: Åh – denne her er så deilig på morgenkvisten når man er trøtt i trynet. Den føles noe kjølig rundt øyene, og gjør mørke partier under øyene umiddelbart mindre synlig. Origins proprietære kompleks av koffein fra kaffebønner, Panax Ginseng, magnoliaekstrakt og naturlige lysende ingredienser får hurtig huden til å se friskere ut, og gjenoppretter utstråling av trøtte øyne. Påføres forsiktig rundt øyeområdet med fingerspissen om morgenen eller etter behov.

For å bli med i trekningen gjør dere følgende:

♥ Fortell litt om ferieplanene dine i kommentarfeltet, ELLER
♥ Skriv navnet på din drømmedestinasjon
♥ Følge @originsnorge på Instagram

Lykke til, fininger! Jeg annonserer vinnerne på min Facebookside HER på lørdag ♥

Nå skal jeg ut i solen – en date med jentene står på planen, før Dennis og jeg stikker utover til mamma og Jon i kveldingen. For en deilig torsdag!

Suss og klem

Annonse