Annonse

ET NØDVENDIG SPARK I RÆVVA?

//I samarbeid med IBS

God morgen, fininger ♥

Jeg er tidlig oppe i dag for å formidle noe viktig, og jeg har gledet meg sååå til å skrive dette innlegget. 

IBS og jeg har samarbeidet lenge nå, og jeg er stolt over å kunne kalle meg en slags IBS ambassadør. Det er så viktig å fremme de mange studiemulighetene som finnes der ute i verden, og IBS er definitivt den mest seriøse aktøren på markedet. 

Nå har det har det gått en liten stund siden dommen fra samordna opptak falt, og da er jo det store spørsmålet om du har fått tenkt litt på hva du faktisk ønsker å gjøre!? Kom du inn på førstevalget? Kanskje du kom inn på det du ønsket, men at du likevel ønsker å hoppe i det, og ta fatt på studier i det store utland?

Dere som kjenner meg, vet at jeg hyller dem som tør å tenke litt utenfor boksen, og som faktisk velger å flytte litt på seg og søke utfordringer utenfor Norge. IBS tilbyr fortsatt ledige skoleplasser til høsten – oversikten over de ledige plassene finner dere HER, og for de av dere som enda ikke er helt sikker på hva, hvor eller hvordan, så har IBS begynt å behandle de sprudlende vårstudentene. Du kan søke på alle skolene til våren, og den altfor herlige oversikten over hvilke destinasjoner du kan velge, finner du HER

Noen av dere ønsker kanskje bare å snuse litt på hva studier i utlandet med IBS faktisk innebærer, og til dere har jeg gleden av å presentere et helt eget interesseskjema, hvor dere kan stille de spørsmålene dere måtte ha på lur. 

Åh.. Det er så mange magiske plasser der ute som ikke er lenger enn en flytur unna, og IBS gjør drømmen mulig å oppfylle. What’s not to love? 

Jeg håper dette innlegget gir dere en real motivasjonsboost, og et aldri så lite spark i rævva. Noen ganger trenger man en lite push for å ta fatt på livets mange spennende muligheter, er dere ikke enig?

Nyt dagen, hotties. Nå skal vi ta temperaturen på Stavanger og Gladmaten, woohooo!

LØØØV ♥

Annonse