Annonse

ET NYTT KAPITTEL KLOKKEN TO!

Mine fine, hallaisen!

Tenk at det er juni.. Da er det faktisk offisielt sommer, så nå bør gradestokken vise litt mer enn de usle 12 gradene, haha. Blir ikke mye sommerstemning med slike temperaturer, ass.

Jeg klarte å komme meg opp av sengen litt over syv, men har vært over alle hauger allerede, så det var først nå jeg fikk satt meg ned på «kontoret» mitt, for å både si hei til dere, og gå løs på dagens agenda. Så her sitter jeg da, på stolen min med trynet ned i data’n, mens jeg hygger med frokost – rundstykker med rekesalat.

Jeg kan ikke huske sist jeg spiste dette pålegget, men fikk i går et sånt akutt behov for rekesalat, haha. Det er jo faktisk skikkelig digg, så nå får vi se hvor mange dager det går før jeg blir lei. Jeg er litt som mamma – når vi først får dilla på noe, går det lang tid før vi bytter over til noe annet. Mamma er litt mer ekstrem enn meg, og kan spise knekkebrød med sardiner til forkost HVER dag i flere uker, om hun først har fått det for seg at sardiner og knekkebrød er LIVET! Hun er så skjønn.. Og veldig enkel å ha med å gjøre, hehe. 

Men dere?

I dag klokken to skjer det noe stort! For da skal nemlig Dennis og jeg skrive under den O-magiske kjøpskontrakten.. Klokken to i dag blir vi altså offisielt huseiere, og da kan vi for alvor sprette champagnen.

FOR en glede.. FOR en mandag! Ikke den verste mandagen det her, ass.. Jeg gleder meg så ubeskrivelig mye til å flytte inn, til å gjøre det hjemmekoselig, til å få orden, og ikke minst til å holde orden. Nå har vi rett og slett for liten plass.. For liten lagringsplass, og det fører alltid til at rotet ALLTID flyter. Jeg er så lei, haha!

Nyt starten på uken, så skravles vi litt senere i dag!

Husk at jeg DIGGER dere ♥

Løøøøv

Annonse