Annonse

ET SNEV AV HØST OG LUNSJDATE MED MANNEN

At sommeren er forbi kan vi vel alle være enige i – og det på tross av at temperaturen på fine dager sniker seg opp til 19 varme. Som jeg har nevnt for dere tidligere, så er jeg skikkelig giret på høst, så det gjorde ingenting at det ble ganske så grått i det Dennis og jeg skulle på en liten lunsjdate etter et møte med Google i går. Google holder til nede på Aker Brygge, så da tok vi lunsjen på Asia hvor de har byens beste flamed edamame beans. Mums! Jeg tok noen bilder fra dagen vår i går som jeg tenkte å dele med dere… Det er så lenge siden jeg har postet noen hverdagsbilder, og selv om kvaliteten er så som så, håper jeg det er litt kjekt med slike bilder likevel… Kan garantere flere fargerike og inspirerende blogginnlegg om bare tre dager – wuuuhuuu! Da legger vi nemlig ut på et nytt eventyr i solrike omgivelser ♥

Jeg våknet opp ute hos mammaen min i dag også – Jon tilbringer nettene denne uken ute på sykehjemmet hos sin gamle mor. Tenk at hun blir 97 år denne måneden! Da har man levd et langt og rikt liv ♥

Om en ca en time skal både Dennis og jeg til frisøren for å få frisket opp i slitne tupper! Håret mitt er helt krise om dagen, men Dennis sitt er enda verre, haha. Jeg skal også klippe opp luggen så det blir litt mer liv og litt mer frisyre, så dette blir bra.

Har dere en fin start på dagen, skjønne venner?

Annonse