Annonse

ET SPENNENDE PROSJEKT

Happy søndag, godtfolk – og happy morsdag til alle dere flotte mødre der ute! I dag håper jeg dere blir gjort ekstra stor stas på ♥ Jeg sitter på kjøkkenet med dagens andre kaffekopp, og skal om få strakser gå i gang med å bake boller. Det er jo fastelavnssøndag i dag, og i år skal jeg faktisk for første gang prøve meg på veganske fastelavnsboller… Eller fastelav(E)nsboller, som jeg alltid har trodd at det heter.  Jeg slår meg rett og slett ikke til ro med fastelavns – uten E, haha. Vi skal ut til mamma og Jon og lage middag til dem litt senere, og til dessert blir det altså boller til hele gjengen. Nå krysser jeg fingrene for at resultatet blir så bra som jeg håper på.

Like før jeg tok helg, stakk jeg innom Fabrikk på Frogner. Her var det nemlig duket for et veldig spennende prosjekt i regi av Jenny Skavlan. Hun er så bra, og så har så mange flotte prosjekter på gang! Det er rett og slett en stor ære å få lov til å være en del av ett av dem.

Jeg kan ikke si for mye, men prosjektet innebærer flere flotte elementer som bra damer, kvinnedagen, kreativitet, gjenbruksglede og viktige budskap. Jeg tror dere kommer til å digge dette like mye som meg! Jeg blir så inspirert av flinke kvinner, og rett og slett lykkelig lang inn i hjertekroken når sterke personligheter og stemmer, bruker sin posisjon til noe bra… Til noe som faktisk bidrar til å gjøre verden til et bedre sted!

Litt hundekos ble det også, og denne lille krabaten sjarmerte meg i senk. Har dere sett noe så sjarmerende? Herregud – vi må få oss en ny firbent venn i familien snart. Hunder gjør jo faktisk livet bedre ♥

Alright, superstjerner! Jeg må sette i gang med bakingen… Deler oppskrift om resultatet blir bra!

Nyt dagen så lenge, og ikke glem å gi mødrene deres litt oppmerksomhet i dag!

Annonse