ET SPENNENDE VALG FOR FREMTIDEN

Hei igjen, darlings ♥

Som de fleste av dere sikkert har fått med seg, så kombinerer jeg både business og pleasure under oppholdet mitt her på Hawaii, og nå tenkte jeg at det var på tide å gå litt mer i dybden. Jeg har nemlig tatt temperaturen på studentlivet, og IBS tilbyr en fantastisk pakkeløsning til alle som ønsker å komme seg bort fra Norge, og studere i herlige omgivelser. 

Det er nok ikke jeg som skal tilbake på skolebenken, som noen av dere har lurt på… Jeg ønsker bare å få de mange mulighetene som faktisk finnes der ute, frem i lyset, da jeg vet at mange av dere er midt oppi vanskelige valg og avgjørelser som handler om studier og retninger. Hadde IBS vært i vinden da jeg ikke hadde en fjerneste anelse om hva jeg ville etter endt videregående, kan jeg vedde hele garderoben på at studier i utlandet hadde vært tingen for meg. Et mer perfekt tilbud finnes faktisk ikke for den eventyrlystne, reiseglade og nysgjerrige. 

For å forklare det enkelt, så tilbyr altså IBS en pakkeløsning støttet av lånekassen, som inkluderer 1 år med skole, 1 semester med bolig, IBS rep på destinasjonen, 60 studiepoeng, samt all hjelp du måtte ha behov for både før, under og etter studietiden. Du kan velge alt fra travel industry til psykologi, samt sport, fashion, design, musikk, bil, business og miljø, og destinasjonene er mange og magiske. Det er nemlig ikke bare Hawii du kan dra til, og Florida, Australia, New Zealand, England og Italia, høres jo også ekstremt fristende ut.

Åh… Hadde jeg bare vært ti år yngre! Heheh.

Jeg var altså som nevnt innom universitetet for å knipse noen bilder, og jeg må si at omgivelsene og atmosfæren fikk meg til misunne studentene som befant seg i området. Jeg var så heldig å møte på noen ivrige nordmenn som har valgt en studieretning i utlandet, og de kunne alle skrive under på at dette var det beste valget de noen gang hadde tatt. Herlig å høre! 

Jeg er rimelig sikker på at dette kan være aktuelt for flere av dere, og ønsker dere mer informasjon og inspirasjon, vil jeg anbefale å sjekke ut både IBS’ nettside, facebookside, og selvfølgelig instragram. Høres det ikke helt fantastisk ut? Jeg er så begeistret atte hjelp, og en video fra mitt møte med HPU får dere selvfølgelig se når jeg er tilbake i Oslo. 

Hva tenker dere for fremtiden, skjønninger? Er det noen som nærmer seg slutten på videregående, og som kunne tenke seg å studere i det store utlandet? I såfall er altså dette perfekt for nettopp deg ♥

// I samarbeid med IBS