Annonse

ET VIKTIG BUDSKAP!

//Veldedighet / IKKE annonse

Heia ♥

Endelig er mannen hjemme igjen, så nå har vi akkurat spist middag i sofaen, mens Supernatural har snurret skjermen – det er så godt å være tilbake til disse herlige rutinene, haha. 

Jeg ble nødt til å sette kosekvelden litt på hold for å dele dette innlegget med dere. Et av de viktigste innleggene hittil i år!

Det er vel ikke noen av dere som ikke har fått med seg katastrofen i Nepal. Hittil er over 7000 mennesker funnet døde som en konsekvens av jordskjelvet som inntraff i Katmandu, lørdag 25.april.

Svært mange barn er blant de rammede i jordskjelvet. Ifølge FN trenger nær 1 million barn akutt hjelp etter jordskjelvkatastrofen. Det er mangel på mat, vann og strøm, og en rekke etterskjelv gjør det utrygt for mange å oppholde seg under de takene som fortsatt står. Skjelvet hadde en styrke på 7,9 på richters skala og 29 av landets 75 distrikter er berørt. I tillegg til at katastrofens omfang fryktes å være større en antatt, har Røde Kors ikke mulighet til å eksponere dette budskapet på TV.

Det er her jeg kommer inn i bildet, jeg håper jeg kan bruke min stemme til å spre budskapet til så mange som overhodet mulig!

Vi er heldige vi som bor i vakre, trygge Norge, og når slike katastrofer rammer andre land, kan det være lett å glemme hvor ille det faktisk står til med de som er rammet. Vi har det jo så fint her blant fjord og fjell, og det kan være vanskelig for mange å sette seg inn i situasjonen. Jeg kjenner jeg får vondt langt inn i hjerteroten når jeg hører og leser om katastrofen i Nepal, og sendte umiddelbart en SMS med kodeord NEPAL til 2272 da denne tjenesten ble aktivert.

I det sekundet jeg trykket på send, gav jeg 250kroner – et beskjedent beløp som i det store bildet utgjør enorme forskjeller. Er du en av dem som tenker at «mine 250 kroner spiller jo ikke så stor rolle siden det er så mange andre som gir» ?? Tenk om igjen.. Alle monner drar – det ser vi klart og tydelig på tallene, for så langt bidrar vi nordmenn med 30 millioner kroner til nødhjelpsarbeidet. Jeg krysser fingrene for at vi klarer å bla opp noen ekstra millioner, og håper dere vil hjelpe meg å dele dette videre. Sammen kan vi bidra, sammen kan vi gjøre en stor forskjell!

Stor god klem til dere alle ♥

Annonse