ETT ÅR SIDEN SIST…

Alright… Nå er jeg faktisk litt flau!

Jeg satt nettopp og bladde meg bak i bloggarkivet, og innså plutselig at dagen i dag, for ett år siden, var dagen for mitt siste frisørbesøk, og når jeg tenker meg enda nøyere om, var det faktisk ikke mitt hår som fikk en gjennomgang, men Belinda sitt. Og vet dere hva det betyr? At jeg ikke kan huske sist jeg var hos frisøren, at det ihvertfall er MER enn 52 uker siden, og at det er IKKE et bra tegn. I hvert fall ikke når jeg på toppen av det hele har vært strandet på en øde øy, hvor dreadsene fikk leve fritt. Yummy!

Jeg er vel under gjennomsnittet opptatt av fint hår og sånn, og egentlig er jeg ganske glad for å ikke være en av dem som bare mååå bruke tusenvis av kroner på «riktige» hårpleieprodukter, for vet dere hva? Jeg synes faktisk at det billige skvipet fra Bunnpris fungerer helt utmerket… Jada, så er håret mitt relativt slitt, men jeg skal vedde en hundrings på at det ville vært like slitt, selvom jeg hadde brukt opp månedslønnen på hårpleie. HE HE!

Det som egentlig er poenget her, er vel at jeg faktisk bør komme meg til frisøren rimelig ASAP, men så kommer jo det største spørsmålet av dem alle… Hva pokker skal jeg gjøre med håret?

Jeg har liksom så lyst til å for en gangs skyld gjøre noe helt nytt, og en totalforandring frister mer enn noen gang tidligere. Ikke i form av farge, for jeg liker at fargen er helt naturlig… Jeg tenker mer på frisyren. Skal jeg kjøre på med pannelugg igjen? For det har jeg faktisk hatt to ganger før, og selvom jeg mener å huske at det IKKE var spesielt kledelig, hadde det allikevel vært gøy å prøve det på nytt. Hva synes dere? Har dere noen supre og festlige forslag til hva jeg kan gjøre?

Whoop Whooop, Peace & Love ♥

Image and video hosting by TinyPic