Annonse

ETT ÅR UTEN DEG!

Tenk at det er et helt år siden Fokus døde… Det er nå jeg virkelig forstår hvor fort tiden har gått – er det seriøst et helt år siden vi opplevde alle hundeeieres største mareritt?

«Jeg er helt ødelagt! Jeg er fullstendig knust, og forstår ikke hvordan vi skal klare å komme oss gjennom dette. Å miste en hund er søren meg like jævlig som å miste et hvilket som helst familiemedlem, for det var jo det han var – et familiemedlem. Hvordan kommer man seg gjennom dette?

Vi elsker deg så høyt, Fokus! Takk for elleve fantastiske år sammen med deg. Takk for at du har gjort livet bedre. At du alltid har fått oss i godt humør når ting har vært vanskelig. Mamma elsker deg mer enn ord kan beskrive ♥»

Dette ble de to siste avsnittene i blogginnlegget jeg skrev på denne tiden i fjor, og for å være helt ærlig trodde jeg ikke at jeg noen gang skulle klare å komme meg gjennom det vi opplevde som en stor tragedie. Jeg var utrøstelig og jobbet meg gjennom en stor og tung sorg. Lille Fokus – min elskede lille Fokus…

Det er utrolig hvordan vi er skrudd sammen vi mennesker… Hvordan vi faktisk er i stand til å takle sorg, og hvordan vi klarer å jobbe oss gjennom ulike kriser. Vi reagerer jo alle forskjellig – noen vil nok kanskje si at jeg overreagerte da Fokus døde, men for meg var dette helt forferdelig. Vi mistet et familiemedlem, og det har ikke gått en eneste dag uten at vi har savnet han. Det vi derimot – og heldigvis – opplevde etter hvert, var jo at livet måtte gå videre, og at vi begge to klarte å komme oss gjennom den tunge perioden. Vi har jo så mange fine minner, og selv om jeg hadde gjort hva som helst for å få bebisen min tilbake, er det godt å vite at man klarer seg – at sorgen slipper taket med tiden, rett og slett. Man klarer etter hvert å se fremover, og vi innfinner oss med den forandringen som har funnet sted. Livet går jo videre… Det gå videre!

Vi har urnen med Fokus stående i hyllen i stuen fremdeles, og der kommer den nok til å stå en god stund. Det føles så godt å vite at han på en eller annen rar måte er her fremdeles ♥

Til alle dere som akkurat har mistet en firbent liten bestevenn, vit at dere vil få det bedre med tiden – jeg lover!

Annonse