Annonse

ETTER I KVELD GIR JEG OPP!!

Ååååh!

Dere er så fine.. Tusen takk for mange gode filmtips! Dette er helt perfekt, så i kveld skal det virkelig bli skummelt her i huset, haha. Det er jo egentlig ikke noe kjekt å bli såpass skremt og redd, som man faktisk kan ende opp med å bli av enkelte filmer, så hvorfor vi til stadighet utsetter oss selv for denne galskapen her, er jo egentlig helt ubegripelig.. 

Mannen er på vei hjem, og jeg sitter her og pønsker ut hvordan jeg skal få denne forbanna 90-talls pizzaen til å smake som den gjorde på 90-tallet. Jeg er redd for at dette er en umulig oppgave, men i dag går jeg for hjemmelaget bunn og litt mindre sukker i tomatsausen, og satser på at resultatet blir som jeg håper på, haha.

Tenk da.. Jeg har vært opphengt i denne pizzaen i snart tre år nå.. TRE år, hører dere? Og ikke én av de pizzaene jeg har laget i løpet av disse årene har vært som den skal være, hahahahahah! Etter i kveld gir jeg opp, LOL!

Dagen i dag har vært så fin.. Jeg har vært ute på en del ærend, og fikk jaggu knipset litt stemningsbilder underveis.. Bloggen er alltid i tankene når jeg er ute på vift 

Hva står på deres agenda i kveld da? 

Husk at dere betyr enormt mye for meg 

Klem i fleng

Annonse