Annonse

EVENTYRET FORTSETTER

Good mooorning, darlings ♥

Nå fortsetter eventyret – om en time henter jeg en leiebil i sentrum, og deretter suser crewet oppover til Hoddevik, for å møte produsenten som har tatt båten forbi det tøffeste området, sammen med en annen erfaren seiler. Vi tar altså både bobil og leiebil oppover, og i Hoddevik venter en veldig spennende skatt på oss, og denne her gleder vi oss noe voldsomt til å vise til dere.

Vi er altså straks back on track med Skattejakten.LIVE, som frem til nå har nådd ut til hele 550 000 nordmenn. Vi har generert 3 millioner videoavspillinger, og vi har totalt fått hele 160 000 likes, delinger og kommentarer, noe som er helt vanvittig. Det er helt rått å være en del av en produksjon som det her – et splitter nytt konsept som aldri før har blitt gjort, og nå gleder jeg meg til å oppleve mer av det vakre landet vårt.

Etter noen dagers pause i vente på bedre vær og reorganisering av crewet, er vi altså klare til oppstart i morgen, 27. april. De største endringene dere vil merke, er at det blir bedre struktur i livesendingene, og litt enklere å orientere seg på facebookpagen – det er altså bare til å glede seg! Det vil også bli faste programelementer fra dag til dag, så langt som mulig til faste klokkeslett, og vi legger opp for å gjøre det enklere for dere å møte oss både på sjøen, og på våre ekspedisjoner på land.

Det hadde jo selvsagt vært litt mer sprudlende å reist litt senere på året, men våren kommer etterhvert, og sånn som dette får det jo bare bli hvis vi skal rekke å komme oss frem til Nordkapp. Nordkapp, for pokker… Det blir helt sjukt!

Her kommer et bildedryss fra Rosendal og Bergen – de siste destinasjonene vi besøkte før vi tok en liten pause, og selv om det hadde vært vakrere med flere blomster og farger, synes jeg likevel det er noe helt magisk over disse bildene. Fotografen vår, Helene, kan virkelig kunsten å fange vidunderlige øyeblikk!


Alright, boys and babes… Det er på tide å få i seg en god frokost, få på seg noen filler, og komme seg av sted – Norskekysten venter på oss ♥

Nyt dagen!

Annonse