EVERYDAY RANDOMS

God morgen, snupper ♥

Håper dere har sove godt, og er klar for en ny og forhåpentligvis solfylt dag!

Her i Oslo skinner solen, og siden jeg har vært så mye på farten den siste tiden, er faktisk dette den første dagen jeg virkelig får nyte sol i hovedstaden. Den tanken gjorde det bittelitt enklere å stå opp i dag, men bare LITT! Det var nummeret før jeg fyrte telefonen i veggen da den innforjævlige froskekvekkingen (som jeg tydeligvis har som alarmlyd) aldri ville ta slutt. Pokker så irritert man kan bli når man må opp av den varme sengen, men så har jeg jo en tendens til å være ekstremt morgengretten også da. Alle mine nære og kjære som overnatter vet at jeg trenger noen minutter for meg selv på morgenkvisten, før de bør åpne kjeften… Sånn for å forsikre seg om at jeg ikke sier noe jeg ikke bør si… Makan! HAhaha..

Jeg sitter på plassen min på kjøkkenet, aka kontoret mitt, og slurper i meg morgenkaffen mens jeg går gjennom bildearkivet på data’n. Jeg som alltid knipser bilder av alt og alle i løpet av en uke, har alltid noen snaps på lur som dere ikke har sett, så i dag tenkte jeg rett og slett å starte dagen med å vise dere noen snaps fra den siste tiden. Her er alt fra stemningsbilder fra både shopping, møter, Berlin, og generell hygge, til kyssekroken de har fått på Sola flyplass i Stavanger. Altså… Hvor sjuukt sjarmerende er det ikke med en egen kyssekrok, liksom? Gotta LOVE it, sier jeg bare…. Her skal jeg kline masse med Dennis fremover. Hhehe!

Nå skal jeg freshe meg opp litt, og komme meg ut i et møte. Deretter blir det EU-kontroll på Yarisen, og så skal jeg ut og klemme litt på den fine mammaen min som jeg ikke har sett på lenge. Herlig lillelørdag det her, og til helgen drar jeg til verdens vakreste by, Bergen! Guuuuri land så deilig det skal bli å se bergenserne igjen, så nå synes jeg at helgen bare kan komme, og det fort! Jippiiii ♥

Hva står på deres agenda i dag da? Har dere noen spennende planer? 

LOVE YOU ALL ♥