Annonse

EVERYDAY RANDOMS

Yo ♥

Altså.. Kvelden i går! SATAN så magisk.. Jeg har dessverre ingen bilder som kan beskrive kvelden, så i dette innlegget får dere nøye dere med noen random bilder som gjemte seg på minnebrikken fra uken som har gått. Er det greit? Pliiiiis si at det er ok. HE HE!

Uken har egentlig bestått av mat, mat og atter maaaat, og i går toppet vi lørdagen med tapas night og noe skikkelig godt i glasset. Maten var fantastisk, stemningen var enda bedre, og fra rundt klokken elleve og utover forlot vi ikke dansegulvet på Stratos. Patski Love spilte den feteste musikken, vi kastet av oss hælene for å få frem de aller beste dance movesene, og jeg har aldri shaket, slut droppet og head banget såpass mye som jeg gjorde i går. Jeg var så svett i luggen, mellom puppene og i trynet da vi ramlet ut av nattklubben like etter stengetid, og kvelden ble avsluttet på Subway.. Selvfølgelig. HAHA! 

Herreguuud for kveld. Beste kvelden EVER!!

Neste gang vi skal ut og danse, LOOOVER jeg å ta med meg kamera med blitz som virkelig kan fange opp stemningen og øyeblkket. 

Men dere da? Fortell litt om kvelden deres da.. Det er jo SÅÅ gøy å høre om hvor gøy dere har hatt det!

LOVE YOU ALL ♥

Annonse