Annonse

EVERYDAY RANDOMS

Heisann finingene mine ♥

For ikke lenge siden kom vi tilbake til cribben etter en onsdagsvandring rundt på Løkka, på jakt etter et sted med god pizza og en kald øl. Vi fant den perfekte og mest sjarmerende lille spotten som ingen av oss har testet ut tidligere, så hurra for nye oppdagelser i et område man trodde man var lommekjent. 

Kameraet ble med på slep, og her får dere et realt hverdagsinnlegg som det ser ut til at flere av dere har sansen for. Tusen takk for feedback på forrige innlegg. Det er så herlig å høre hva dere vil ha mer/mindre av, og hva som gir dere aller mest inspirasjon. Takk ♥

Deilig onsdag!

Nå står vi igjen på farten, da vi skal besøke min kjære venninne Thine, hennes Thomas og deres lille Thor. Disse venninnene mine fra Bergen føder jo som bare rakkern om dagen, og nå skal vi til vår store glede få hilse på den nye verdensborgeren som by the way er sjuuukt fin. Han er så ubeskrivelig skjønn på bildene jeg har fått tilsendt siden fødselen for ikke lenge siden, og nå gleder jeg meg til å se han live. Vedder på at han om mulig er enda skjønnere i virkeligheten, og satser på at jeg er modig nok til å holde litt på han. Hahah, jeg blir jo livredd for å ødelegge den lille krabaten.. 

Vi må løpe, så da vil jeg bare ønske dere en helt fantastisk onsdagskveld. 

LOVE YOU ALL ♥

Annonse