Annonse

EVERYDAY RANDOMS

Wææ, klokken tikker og det nærmer seg fest!!

Om en time kommer både TV2 og noen venninner hit til meg, og sammen skal vi kose oss med noe godt i glasset og lade opp til kveldens award. Jeg maser fælt om denne begivenheten om dagen, I know, men altså.. Jeg er jo for pokker finalist i hele 5 kategorier takket være dere, så da er det lov til å være litt giret og ekstremt spent! 

Nå må jeg bare gjøre meg ferdig med de siste arbeidsoppgavene for dagen før jeg går i gang med å freshe meg opp.. Haha, sminken jeg fikk på meg før sendingen på Nyhetskanalen i morges sitter fremdeles, så alt som skal til nå er å slenge på seg verdens kuleste sweat fra StyleConnection som jeg skal bruke som kjole, og kombinere denne med en snapback. I dag skal jeg være 100% Kristin – laidback og swag, og denne sweaten, dere.. Gled dere til den kommer i butikken, for den er helt forbanna RÅ!

Jeg fant noen random bilder på minnekortet fra den siste tiden, så disse deler jeg med dere før jeg ønsker dere en sprudlende og deilig kveld. 

Okei, darlings!

Ønsk meg lykke til da.. Krysser alt jeg har for at jeg stikker av med en pris, men om jeg ikke skulle vinne noe er det uansett stort å ha kommet såpass langt. Jeg må igjen få lov til å takke dere, verdens beste lesere. For at dere alltid backer meg og er der for meg! Det betyr alt, og jeg er så HIMLA GLAD I DERE ♥

Nyt kvelden, og følg med på Snapchat. Jeg skal oppdatere så mye som mulig underveis!

Peace & Love

Annonse