Annonse

EVIG KAOS!

My god!

Nå er jeg så sliten i både hodet og i beina, stuptrøtt og helt knust, haha. Mentalt også, for jeg er en av dem som får så forbanna dårlig samvittighet for alt, noe som i dag resulterte i at jeg rett og slett fikk dårlig samvittighet for at flyttefolka måtte flytte møblene våre!!

Er det ikke helt loka? Vi betaler dem jo faktisk for å flytte alt, men jeg fikk bare så vondt av å se på at de måtte bære mens jeg bare satt der liksom, og sånne følelser blir man veldig sliten av, haha. Så jeg hjalp litt til med bæringen, i tillegg til å tipse godt, haha.

Å flytte er i hvert fall ingen spøk, og noe som virkelig kan gjøre deg helt utmattet og veldig sur, hehe. For samboere kan lunten bli veldig, veeeeldig kort, og stemningen mellom Dennis og meg, har i dag vært noe amper, for å si det sånn. Jeg ler! Makan så sur vi har vært på hverandre i dag, men nå er vi venner igjen. Litt kranglete skal det være under sånne omstendigheter, eller hva? Vi sier det sånn!

Det er fortsatt mye rot som gjenstår, men alt av møbler og store ting er på plass i vårt nye hjem. Herregud for en deilig følelse! Heretter er det jo bare kos og bare gøy! Det er nå det gøyeste starter – å innrede og gjøre det skikkelig hjemmekoselig!

Chill Out Sweat Pant HER // Diamond Tee HER

Nå må vi hoppe i dusjen og gjøre oss klar til kvelden. Pay har snart bursdag, og det skal feires med gjengen i dag. Det skal bli sååå kos!

Hvordan har dagen behandlet dere, skjønninger?

Klem i fleng  

Annonse