Annonse

EX ON THE BEACH

Hei igjen, hotties ♥

Har vi en bra og sprudlende lørdag? 

Vi er straks på vei til Hokksund for å feire min fine venninne, Elise, men først blir jeg bare helt nødt til å tipse dere om en serie som har premiere i morgen. Hver eneste søndag når jentene er samlet her i cribben med hver sin godtepose i fanget, klager vi alltid vår store nød over det elendige utvalget av typise søndagsserier som får oss til å glemme hangoveren og samtidig le oss ihjel. ENDELIG kommer en serie som jeg tror blir den perfekte søndagsunderholdningen på dager hvor hjernekapasiteten er lik null, og Ex on the Beach er serien vi ikke skal gå glipp av i morgen. Tune inn på MTV kl.21:50!

Serien handler kort fortalt om en gjeng single gutter og jenter som skal kose seg gløgg på en nydelig strand, og la flørtingen og romantikken gå villt for seg. De tror de er med i programmet for å finne sin bedre halvdel på en luksusferie i solen, og stemningen er upåklagelig og fantastisk helt til deltagernes ex-kjærester dukker opp. HAHAHA! Jeg digger dette konseptet, og ex-kjærestenes formål er alt fra å vinne tilbake sin gamle flamme, til å ta hevn for tidligere hendelser. Mohahahhah!

Ikke nok med at serien byr på spennede innhold, det finnes også en Ex-posure Forecast App, som går igjennom din ex check-ins på Facebook og Instagram for å fortelle deg geografisk sett hvor du har størst risiko for å treffe på nettopp ex-kjæresten. Resultatet blir et kart med «hot spots» som du kan dele med f.eks teksten; «På tide å flytte fra byen, det begynner å bli hett» osv. og det er jo helt hysterisk funny og ikke minst gøy for alle stalkers der ute. Hehe!

På app-siten kommer det også til å ligge masse juicy informasjon om Ex on the Beach, som trailers, biografier, countdown til premierer o.l, så denne kan være litt festlig å følge med på. 

Noen som er giret på å få med seg premieren eller? Det er jeg, og etter å ha sett teaseren og litt ekstramateriale, er jeg sikker på at jeg skal bli underholdt på søndagene fremover.

KONKURRANSE

Jeg må selvfølgelig kjøre i gang en konkurranse i forbindelse med denne galskapen her, og en av dere kan vinne en iPad Mini Wifi + Marc Jacobs Cover, ved å svare på følgende spørsmål etter endt episode i morgen.

Hvor gammel er jobber Liam, og hva jobber han som? 

Spørsmålet svarer dere på her i kommentarfeltet på bloggen, og vinneren annonseres neste søndag. WUUUHUUUU!

Lykke til, folkens, og kos dere med episoden i morgen ♥

SMASK 

// I samarbeid med MTV

Annonse