Annonse

EXCITEMENT IN THE MAKING!

Helloooooo.. Fra Danmark, faktisk!

Jadda, jeg var tidlig oppe for å rekke morgenflyet til Billund – en knøttliten maskin fra British Airways med plass til 30 passasjerer. Sånt får man totalt latterkrampe av ass – når du sitter på enmannssete med hodet på skakke for å få plass, haha! 

På tross av turbulens og stiv kuling kom jeg meg frem, og nå sitter jeg her med agenten min for å få gang på neste kolleksjon. Den blir råere enn noen sinne, så det er bare til å glede seg.. Herregud så fresht dette blir – helt crazy, skal jeg fortelle dere!

StyleConnection skal jo være litt mer sprudlende enn andre merker, og den kommende kolleksjonen er mer sprudlende enn ever, haha! I tillegg til sjukt god basic, selvfølgelig.. Jeg er nemlig i gang med å designe den perfekte t-skjorten, som vi alle trenger i garderoben. Hurra!

Jeg må fortsette her, så da vil jeg bare ønske dere fantastiske lesere en nydelig mandag! Det er en toppers start på uken for min del, juuuhuuuu. Gleder meg sånn til å vise dere mer 

Talk later, babes!

LOVE YA  

Annonse