Annonse

EYECANDY & THINGS I LOVE

God morgen, gledesspredere ♥

Denne morgenstunden har jeg brukt til å jakte på inspirasjon… Dette landet suger nemlig ut all inspirasjon fra meg, og jeg merker at blogging fra solfylte omgivelser på Hawaii, er så uendelig mye mer givende og lett, enn blogging fra det grå og nitriste Oslo. Det hjelper ikke akkurat å klikke seg inn på diverse toppblogger både i Norge og skandinavia generelt, for det eneste folk har skrevet om de siste månedene, er de forbanna pastellfargete kåpene, lampene fra Tom Dixon, hælene fra Valentino, Chanel- og Vogue coffee table-bøkene, fashion week, og at alt fra skinnjakker til trenchcoats KUN skal ligge latent over skuldrene. Jeg trodde poenget med en jakke, var å ta den på seg sånn på skikkelig, men ikke i den skandinaviske «moteverden». Neida… Snakk om saueflokk! Det er jo ikke én som skiller seg ut fra mengden! 

Anyways… Er det ett sted jeg alltid finner deilig inspirasjon, så er det på We♥It, og i dag har jeg satt sammen en kollasj bestående av alt jeg synes er vakkert, ting jeg elsker, og bilder som får meg i et ekstremt godt humør. Dette er eyecandy i bøttevis, og inspirasjon til tusen!


Åh… Vakkert, ikke sant?

I dag våknet jeg forresten i halv sekstiden av at Dennis FaceTimet meg, lys våken, for i går var det nemlig hans tur til å sove fra morgen til kveld, til morgen igjen… Herlighet så påvirket vi skulle bli av denne tidsforskjellen da, men guri land så deilig det faktisk er å våkne før fuglene fiser. Starten på dagen blir liksom så uendelig mye bedre, når man kan gå gjennom mail og blogginnlegg i fred og ro, før nye e-poster strømmer inn, og når nytraktet kaffe til stadighet fylles i koppen, snakker vi godstemning på høyt nivå. 

Vi Face Timer fremdeles, og dette er noe av det som gjør at vi takler avstanden såpass bra. Selvom vi ikke snakker så mye sammen, så er vi liksom i samme rom, og DÈT er helt herlig. 

Hvordan har dere det i dag da, skjønninger? Og hvor finner dere aller mest inspirasjon? 

LØØØV ♥

Annonse