Annonse

#EYECANDY

Holy shit!

Bare GLED dere til å scrolle dere nedover i dette innlegget, for her er det så mye eye candy at man nesten blir svimmel.. Først må jeg si hallaisen til dere og hei til mandag.

Ny uke og greier.. Jaggu ikke dårlig, og for Belinda og meg startet dagen allerede klokken fem i dag morges. Da var det bare til å sette seg i bilen og sette kursen oppover, og da jeg svingte inn i bakgården her var det bare å skifte klær, snu på hælen og kjøre utover til Canon, som jeg hadde et spennende møte med i tolvtiden. Vi skal nemlig gjøre masse gøy sammen fremover som innebærer testing av nye produkter som jeg får låne over en viss periode, og halleluuuja så mye gøy jeg skal vise dere i nærmeste fremtid. Jeg er så begeistret atte HJELP, og gjennom hele møtet satt jeg bare med hakeslepp over de magiske funksjonene og finurlige finessene.. Det er riktignok en helt annen historie, for nå er det noe helt annet som står i fokus.  

Nå skal vi bare lene oss tilbake og nyte synet av disse sinnsyke bildene som Mariann Vik i 2minutter tok da vi var i LA i høst, og jeg kan ikke gjøre annet enn å juble og klappe og smile og hoppe av glede når jeg ser disse blinkskuddene. Klærene mine har aldri kommet mer til rette enn nå, og er det en arena som passer perfekt for StyleConnection photo shoot, så er det søren meg L to the A! Derfor har jeg bestilt ny tur, og denne gangen blir jeg borte en hel føkkings måned. OMG jeg er så giret, selvom det er en god stund til avreise.. 

Alright.. Er dere klare? Leggo!

Magi, magiiii, maaagiiiii!

Pokker ta så awesome, eller hva? Man kan jo ikke, IKKE like disse feelgood-bildene her, og nå skal flere av dem rett inn som inspo i nettbutikken. Herlighet så gøy! Gøy, gøyere, gøyest!

Flere av bildene er også inludert i 2minutter magasinet som ble lansert for ikke lenge siden, og web-versjonen kan dere sjekke ut HER. Råeste magasinet ever, så her er det verdt å ta en titt. Whoop Whooop!

Men okei.. Jeg er hjemme igjen, og skal straks svinge meg rundt med mopp og støvsuger. Dennis har hatt gutta på besøk i helgen, og selvom han har ryddet opp etter galskapen, ser det ikke akkurat bra ut her. Eller vent litt.. Det ser bra ut i en manns øyne, vi kvinner derimot, vi ser jo liksom det rotet som menn ikke ser, haha! Kjenner dere til dette eller? Jeg mener.. Pynteputer i såffan f.eks.. De må liksom puffes litt på og danderes litt lekkert, sant? Det er ikke pent at alle putene er flatklemt og skvist opp i det ene hjørnet, men så forventer jeg ikke heller at Dennis skal engasjere seg i pynteputer liksom. Stakkars fyr.. Litt mann må han få lov til å være, haha!

Nyt dagen så lenge, så skravles vi senere. LOVE YOU!

Annonse